Одним з головних завдань служби зайнятості – є задоволення потреб роботодавців у  робочій силі. Так за зверненням компанії «FM LOGISTIK» (с. Тарасівка, Києво-Святошинський р-н) Брусилівською районною філією  Житомирського ОЦЗ організовано міні-ярмарок вакасій. У заході прийняли участь директор філії Олександр Дрозд, представник роботодавця по роботі з персоналом компанії Марина Грановська та 30 шукаючих роботу.

    Марина Грановська презентувала компанію, як таку, яка дотримуючись міжнародних стандартів надає послуги клієнтам, зокрема мережі супермаркетів «Ашан». Діяльність заключається у  прийомі продукції від постачальників на склад, перевірці її, фасуванні та відправленні замовлень у магазини. Тому у компанії на даний час існує потреба у вантажниках, комплектувальниках товарів, контролерах, операторах комп’ютерного набору. Заробітна плата таких працівників варіюється від 6600 до 11000 грн. Гарантоване офіційне працевлаштування з першого дня, включачи випробувальний термін. Графік роботи плаваючий, від 15 до 17 робочих змін, а зміни є нічні та денні  по 12 годин. За нічні зміни - доплата 20%, святкові дні оплачуються подвійним тарифом. Є можливість кар’єрного росту. Робота на складі автоматизована та комп’ютеризована, працює розвантажувальна техніка. Специфікою роботи є температурний режим  +6 *С. Тому працівники забезпечуються спецодягом. Є підвіз на роботу, медогляд та навчання  за рахунок компанії.  Соціальний пакет гарантує відпустки та лікарняні.

   12 осіб, які шукають роботу зацікавились пропозицією  від «FM LOGISTIK» та пройшли попередню співбесіду, заповнивши анкети.

   Для тих, кому буде цікава така робота записатись на співбесіду можна за тел.: (067)2391839, (067)2448677

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації