Фото без опису

ШАНОВНІ УЧНІ ВИПУСКНИХ КЛАСІВ!

    З метою забезпечення потреб Державної служби України з надзвичайних ситуацій у кваліфікованих кадрах Брусиловський районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області повідомляє учням випускних класів загальноосвітніх шкіл та професійно – технічних навчальних закладів Брусиловського району, що розпочато вступну кампанію до вищих навчальних закладів цивільного захисту у 2021 році. ВНЗ ЦЗ здійснюють підготовку фахівців за рахунок державного замовлення для органів і підрозділів цивільного захисту за спеціальностями : психологія, екологія, хімічні технології та інженерія, пожежна безпека, цивільна безпека.

  Для отримання додаткової інформації звертатися до Брусиловського районного сектору (Житомирська обл., смт Брусилів, вул. Тихі Верби 2)  або на веб-сайти Національного університету цивільного захисту України(м. Харків, вул. Чернишевська, 94), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України(м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8) та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності(м. Львів, вул. Клепарівська, 35).

 

 

         Іван ГАНЧЕНКО

Начальник 6 державної пожежно-рятувальної частини (смт Брусилів) Управління ДСНС України у Житомирській області  старший лейтенант служби цивільного захисту