Про організацію виїзних прийомів громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради

   Керуючись Конституцією України  та Законом України «Про звернення громадян», на виконання  вимог Указу Президента України  від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові  заходи  щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права  на звернення   до органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного  розгляду звернень громадян оприлюднюємо графік  виїзних прийомів  громадян посадовими особами  селищної ради.

Хто може усиновити дитину

До Брусилівського бюро правової допомоги звернувся Андрй Михайлів (ім’я та прізвище змінені з етичних міркувань). Чоловік цікавився, хто може усиновити дитину та хто має переважне право на усиновлення? Консультації, в межах проекту «Я маю право», надали фахівці Брусилівського бюро правової допомоги.

Грошова компенсація за невикористану щорічну відпустку

   До Брусилівського бюро правової допомоги звернувся Василь Гармаш (ім’я та прізвище змінені з етичних міркувань – прим. автора). Чоловіка цікавило у яких випадках він може отримати компенсацію за невикористану відпустку. Консультацію, в межах проекту «Я маю право», надали фахівці Брусилівського бюро правової.

Море радості та позитиву

      Щороку, в літку, Брусилівська селищна рада організовує змістовний відпочинок та дозвілля дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Творчий звіт аматорських колективів Покришівського сільського Будинку культури

    Дев’ятого липня відбувся творчий звіт аматорських колективів Покришівського сільського Будинку культури, у ньому взяли участь всі клубні формування, що діють при цій установі культури. Надзвичайно цікавим і не вимушеним був виступ народного фольклорно-етнографічного колективу «Здвижаночка» з обрядом «Садіння капусти» та зразкового фольклорного колективу «Козачата» з фрагментами обрядів «Ой на Івана, ой на Купала» і «Богородична каша». Всі присутні були у захваті від Олени Курильчук, яка прочитала гуморески П.Глазового. Проникливо прозвучали вірші Т.Шевченка, без сліз не можна було слухати вірш у виконанні Сніжани Слободенюк «Герої не вмирають», проникливо, з почуттям співали на сцені дорослі і діти, зачаровували танцювальними композиціями, а на закінчення концерту всі учасники виконали пісню «Хай живе вільна Україна».

УВАГА КАРАНТИННИЙ РЕЖИМ!

   У останні роки на Україні спостерігається поширення  небезпечного карантинного шкідника – Американського білого метелика. На жаль цей шкідник з’явився і на території нашої селищної ради. Розпорядженням районної державної адміністрації від 05.07.2019р. № 112 «Про запровадження карантинного режиму по регульованому шкідливому організму –Американський білий метелик» запроваджено карантинний режим на території села Водотиї Брусилівської селищної ради на загальній площі 0,5 га з 05.07.2019р.