Фото без опису          27 травня відбулось зібрання жителів  Ставищенського старостинського округу.  Участь у сході громадян прийняв голова Брусилівської селищної ради Володимир Габенець, секретар селищної ради Віктор Шкуратівський,  начальник відділу самоврядного контролю Володимир Несенюк, депутат селищної ради, закріплений за територією старостинського округу Сергій Хабаза.

 

 

 Обговорювались різні питання, які турбують громадян та мають  бути вирішені.

Прийнято рішення про:

1.Встановлення вартості послуг з вивезення побутового сміття від населення в сумі 10 гривень за мішок об'ємом 70 літрів та вагою не більше 25 кг. Послуга з вивезення надається приватним підприємцем останньої суботи кожного місяця.

2. Звернутись до органу місцевого самоврядування та сертифікованих спеціалістів щодо присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам з державними актами старого зразка ( червоні акти). А також з питань відносин власників земельних паїв та орендарів щодо умов оренди земель та суми орендної плати.

3. Підписати колективне звернення громадян, жителів населених пунктів с.Ставище, Високе, Йосипівка, Костівці щодо майна колективної та комунальної власності.