Щорічно 1 червня в Україні і у всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

    Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

    У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
     Саме для наших молодших жителів Брусилівська селищна рада спільно з профспілкою Брусилівської громади було організовано поїздку на щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест» до кінотеатру «Україна» м. Житомира на перегляд мультфільмів. Після перегляду мультфільму на дітей чекали приємні подаруночки з McDonald’s за участі Міжнародної громадської організації «Земляцтво житомирян», президента  Міжнародної громадської організації «Земляцтво житомирян»- Войтенка Сергія Володимировича, виконавчого директора - Барановського Віктора Михайловича та Брусилівського селищного голови – Габенця Володимира Васильовича.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

      Людмила МЕЛЬНИК , Начальник  служби у справах дітей

селищної ради