Програма навчання завершилась

    Добре вчиняє та громада, що дбає про перспективу свого розвитку, поступ вперед. А одним з головних рушіїв такого поступу є кадровий потенціал, кваліфіковані освічені кадри. Дбаючи про кадри, керівництво Брусилівської селищної ради прийняло мудре рішення щодо організації здобуття вищої освіти за кошти селищного бюджету працівниками соціальної сфери та охорони здоров’я. Рішенням шістнадцятої сесії Брусилівської селищної ради сьомого скликання від 26.03.2018 № 505 з метою підвищення престижу і соціального статусу медичних працівників та працівників соціальної сфери було  затверджено програму їх підготовки на 2018-2021 роки.

Стартував конкурс читців до 150-річчя з дня народження Лесі Українки

    В Брусилівському селищному Будинку культури стартував конкурс читців до 150-річчя з дня народження Лесі Українки, учасниками якого є  школярі загальноосвітніх навчальних закладів та гуртківці установ культури Брусилівської територіальної громади. Відкрили конкурс читці з  Водотиївського ліцею, Містечківського сільського клубу і Брусилівського селищного Будинку культури.  Конкурс проводитиметься з 8 по 11 лютого 2021 року.  Графік виступів складено з дотриманням вимог карантину.

Порушення правил пожежної безпеки призводить до смертельних випадків та травмування громадян під час пожеж!

    Повсякденна праця рятувальників, перш за все, спрямована на запобігання виникненню різноманітних надзвичайних подій, зокрема, шляхом проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Попри це, громадяни не завжди відповідально ставляться до власної безпеки та добробуту своєї родини, що може обернутися трагічними наслідками.

Йти за хайпом, покликанням чи догодити батькам?

   Йти за хайпом, покликанням чи догодити батькам? – складний вибір для підлітків. Це і стало одним з головних питань вебінару для батьків та учнів 11 класу Брусилівського ліцею  №1 ім.. І. Огієнка, який відбувся 3 лютого 2020 року. У ситуації вибору підлітки є дуже вразливі і разом з ними вразливі батьки.

Створено Координаційну раду з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї

     З метою забезпечення прав дітей на виховання в сімейному оточенні, реалізації  державної політики з питань захисту прав дітей та впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 09.06.2017 № 526-р, рішенням четвертої  сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 16.12.2020 № 55  було затверджено Перспективний план  розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Брусилівській селищній територіальній громаді на 2020-2026  роки».

Відбулося четверте  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

  З лютого 2021 року відбулося четверте  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання. На засіданні розглянуто наступні питання: про виконання бюджету Брусилівської селищної  об’єднаної  територіальної  громади за 2020 рік, про стан бібліотечного обслуговування і збереження книжкового фонду в бібліотеках Брусилівської селищної ради за звітний період 2020 року, про проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами селищної  ради покладених на них обов’язків і завдань за період 2020 року, про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради за звітний період 2020 року. Всього було розглянуто 50 питань.