Відзначили перемоги юних артистів

  Брусилівський селищний голова Володимир Габенець вручив грамоти та подарунки переможцям дистанційного онлайн фестивалю-конкурсу дитячої творчості "Щедрику-ведрику" збирає зірочки" 2021. Отож, були відзначені в жанрі «Вокал» Гран-прі фестивалю отримав дует Приворотського СБК Анастасія Угніч та Ілля Шишковський (керівник Ірина Угніч). Перше місце в жанрі «Естрадний вокал»  присуджено Анастасії Коваль, друге місце в цьому ж жанрі - Іванні Махрін, гуртківцям Брусилівського СБК (керівник Тетяна Лаворчук). У жанрі "Художнє читання" друге місце  отримала Валерія Смірнова, гуртківець Брусилівського СБК (керівник Галина Андреєва).

Відбулася сьома сесія восьмого скликання Брусилівської селищної ради

    24 березня 2021 року вібулася 7 сесія 8 скликання Брусилівської селищної ради. На розгляд сесії були винесені наступні питання: про продовження строку на припинення діяльності Ставищенської сільської ради Брусилівського району Житомирської області, про дострокове припинення Контракту  та звільнення  директора  Ставищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Брусилівської селищної ради,  про припинення діяльності юридичної особи Відділ соціальної, сімейної, молодіжної політики та охорони здоров’я  Брусилівської  селищної    ради шляхом ліквідації,  про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради. Всього було розглянуто 60 питань.

Громади Житомирщини отримають 275 млн акцизного податку з пального

  Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів та затвердив частки акцизу на І півріччя 2021 року. Зусиллями АМУ надходження від акцизу з пального до місцевих бюджетів закріплено на постійній основі у Бюджетному кодексі України.

Про визначення уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2021 році

    10.03.2021 року відбулося засідання конкурсної комісії по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2021 році.

Вітаємо з перемогою!

   На  Всеукраїнському дистанційному  онлайн фестивалі-конкурсі дитячої творчості «Щедрику-ведрику» збирає зірочки 2021»,  який проходив у лютому, творчі відео-виступи представили і юні таланти Брусилівщини. В результаті переглядів надісланих відео-матеріалів в жанрі «Художнє читання» (2-а вікова категорія) журі визначило переможця - друге місце  отримала Валерія Смірнова, гуртківець Брусилівського СБК (керівник Галина Андреєва).

На Житомирщині шукають волонтерів безоплатної правової допомоги

   Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запускає проєкт «Волонтер БПД» та запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

Нагородження відзнакою " Жінка року 2020"

    Напередодні Міжнародного  дня боротьби за права жінок і миру в селищному Будинку культури відбулося нагородження  переможниць конкурсу   «Жінка року 2020» . На зустрічі  кращі  із   жінок, які працюють в різних галузях нашої громади, були  удостоєні   визнання «Жінка  року 2020»

До дня народження Тараса Шевченка

    До 207 річниці з дня народження Тараса Шевченка Брусилівським селищним головою Володимиром Габенцем було покладено квіти до пам’ятника Великому Кобзарю. 9 березня 1814 року народився національний геній і пророк, духовний батько українців – Тарас Григорович Шевченко.