Відзначення Дня охорони праці у 2021 році

   Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути оцінена більше аніж цінність здоров’я та життя працівника.    Так, відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

ДОЛУЧАЙСЯ – НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!!

    Щорічно у третю суботу квітня, починаючи з 1999 року,  в  Україні відзначається  День довкілля, встановлений відповідним Указом Президента України від 6 серпня 1998 року № 855.

Щодо зміни місця реєстрації дитини

    Питання про зміну місця реєстрації дитини в більшості випадків виникає при продажі житла. Часто – при зміні сімейних обставин. Наприклад, дитина зареєстрована в квартирі батька, але після розлучення колишнє подружжя вирішило, що неповнолітній повинен жити з мамою. Але як діяти, якщо один із батьків не може дати свою згоду на виписку дитини , як приклад, через те, що перебуває на тимчасово окупованій території.

Про індексацію пенсій з 01 березня 2021 року

  З 1 березня Головним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області на виконання  постанови  Кабінету  Міністрів  України  від  22 лютого  2021 року №127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів  у  2021 році»,   проведено  перерахунок   пенсій  310,3 тис.  або  84% пенсіонерам регіону.

Зустріч з інвестором

    30 березня відбулась зустріч голови Брусилівської селищної ради з керівництвом насіннєвої  фабрики, що будується на території села Йосипівка Брусилівської селищної ради.

Сьогодні день пам’яті  Івана Огієнка – українського церковного і громадського діяча

  29 березня День пам’яті Митрополита Іларіона (Івана Івановича Огієнка)  (14. 01. 1882 – 29. 03. 1972). Народився Огієнко  в містечку Брусилові Радомишльського повіту Київської губернії.  Випускник Імператорського університету Св. Володимира (1909 p.), визначний учений-історик, доктор наук, професор, поет, мовознавець, літературознавець,  громадсько-політичний і церковний діяч, міністр освіти та віроісповідань УНР, Митрополит Української Автокефальної Православної Церкви. 

Вітаємо переможців конкурсу читців творів Тараса Шевченка «Єднаймо Україну Тарасовим словом»

     Конкурс читців творів Тараса Шевченка «Єднаймо Україну Тарасовим словом», організаторами якого є відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації і Брусилівський СБК Брусилівської селищної ради, в цьому році в зв’язку з карантинними обмеженнями проходив в дистанційній формі. Відповідно до Положення про конкурс були переглянуті відеоматеріали виступів учасників конкурсу- школярів загальноосвітніх навчальних закладів та гуртківців установ культури Брусилівської територіальної громади. Всього було представлено 87 різнопланових відео-робіт. При визначенні переможців враховувалися рівень виконавської майстерності, культура сценічної мови, створення художнього образу та розкриття тематики твору.