Вшановуємо пам'ять героїв!

     В кінці грудня 1943 року землі Брусилівщини  нарешті були визволені від фашистських загарбників. Щороку ми знову й знову згадуємо ті події і вшановуємо пам'ять воїнів різних національностей, які загинули, захищаючи  наш край. Сьогодні секретар Брусилівської  селищної ради Віктор Шкуратівський, керівник апарату райдержадміністрації Любов Павлюк і голова районної організації ветеранів війни і праці Микола Гаєвський  поклали квіти до обеліска Слави – братської могили радянських воїнів в центрі Брусилова, до братської могили підпільників в селищі та на «Рубежі мужності». Вічна слава загиблим героям!... Пам’ятаймо, якою ціною було здобуто перемогу над ненависним ворогом.

Подарунок від селищного голови

   В 2020 році рішенням селищної ради для Брусилівської центральної універсальної публічної бібліотеки ім. Г. М. Ткаченка було надано нове приміщення за адресою: Митрополита Іларіона,13, що стало гарним подарунком для працівників та користувачів бібліотеки. Ініціатором цієї доброї справи є селищний голова Володимир Васильович  Габенець, за сприяння  якого було придбано нові стелажі та лінолеум для читального залу та абонементу. Напередодні Новорічних свят Володимир Васильович завітав до оновленої бібліотеки, привітав колектив та подарував бібліотеці мікрохвильову піч.

Правила безпечного прикрашання ялинки!

   З наближенням новорічних свят в оселях розпочали встановлення ялинок та прикрашання домівок. Однак пам’ятайте, що запорукою гарного святкового настрою є безпека! Феєрверки, петарди, гірлянди, свічки – усе це безумовно новорічна атрибутика, яка створює чарівну атмосферу. Проте, вона може бути зіпсована при одній лише невірній дії, халатності по відношенню до вогню та електроприладів.

 Про роботу загального відділу Брусилівської селищної ради за звітний період 2019–2020 року

     Загальний відділ Брусилівської селищної ради  працює відповідно до Положення, яке було затверджене рішенням 34 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 17 липня 2019 року за  №1057 та згідно посадових інструкцій, які були затверджені розпорядженням селищного голови від 26.07.2019 року за №113 «Про затвердження посадових інструкцій працівників загального відділу Брусилівської селищної ради».

 Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2020 року

   Відповідно до статей 25, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на ІІ півріччя 2020 року, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 03.06.2020 № 1255, Положенням про комісію з питань надання матеріальної допомоги при виконавчому комітеті селищної ради, затвердженого рішенням виконкому від 05.06.2019 № 857   (зі змінами).

Як роботодавцю отримати одноразову матеріальну допомогу

  Роботодавці, які скоротили або можуть скоротити робочий час працівників через карантинні обмеження, можуть подати заяву на отримання одноразової матеріальної допомоги. Для цього до 21 грудня необхідно звернутися до центру зайнятості за своїм місцезнаходженням та надати необхідні документи.