«ОЧІКУВАНЕ СПОЖИВАННЯ» В РАХУНКУ ЗА ГАЗ: СПЛАНУЙТЕ СВОЇ ВИТРАТИ НАПЕРЕД

   Вже за кілька днів споживачі газу – клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» – отримають рахунки за газ з додатковими можливостями. У грудні рахунки клієнтів міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні. Таким чином споживачі матимуть додаткову можливість прорахувати та спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць.

Відкрито амбулаторію у Водотиях

   04.12.2020 року відбулося відкриття  амбулаторії загальної практики - сімейної медицини у селі Водотиї. На зібранні були присутні: голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, Брусилівський селищний голова Володимир Габенець, керівник апарату Брусилівської райдержадміністрації Любов Павлюк, староста на території сіл Водотиї, Болячів, Покришів та Долинівка Сергій Познахор, директор ПП «Україна» Галина Сім’ячко та жителі села.

Виставка робіт дітей з обмеженими можливостями

  В Брусилівському селищному Будинку культури відкрилася виставка творчих робіт дітей, які навчаються на інклюзивній формі. Виставку презентує КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Брусилівської селищної ради. Поки що виставлено роботи трьох школярів- учениці 3-го класу Лазарівського НВК Бородкіної Марії, учениці 4-го класу Биківської гімназії Більченко Вікторії та учня 7-го класу Морозівської ЗОШ Поступальського Антона. Впродовж тижня виставка буде поповнюватись новими роботами. Бажаючі можуть переглянути творчі роботи талановитих дітей з обмеженими можливостями.

Про право користування землею

   До відділу «Брусилівське бюро правової допомоги» звернувся громадянин Бутенко Петро ( прізвище змінено ) щодо порядку постійного права користування земельною ділянкою, юридичною особою.. В рамках заходів проекту «Я маю право!»  надано роз'яснення фахівцем відділу.

Тренінг для осіб з особливими потребами в партнерстві

  В Брусилівській районній філії Житомирського ОЦЗ відбувся семінар – тренінг для осіб з особливими потребами в партнерстві з Брусилівським бюро правової допомоги в рамках відзначення Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

Відбулося перше засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

  02.12.2020 року відбулося перше засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання. На засіданні було розглянуто наступні питання: про затвердження Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання, про роботу КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Брусилівської селищної ради за звітний період 2019-2020 року, про комісію з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради, про опікунську раду при виконавчому комітеті селищної ради та інші. Всього було розглянуто 26 питань.

Роль патронатних вихователів в житті дитини

     2 грудня 2020 року фахівець із соціальної роботи ІІ категорії відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Зубрицька Світлана з метою популяризації в громаді серед жителів населених пунктів послуги патронату над дитиною провела ряд зустрічей у трудових колективах та розповсюдила інформаційні брошури, розроблені Міністерством соціальної політики України. Зустрічі відбулися у відділах селищної ради «Центр надання адміністративних послуг», соціальної, сімейної, молодіжної політики та охорони здоров’я, Брусилівській центральній універсальній публічній  бібліотеці ім. Г.М.Ткаченка, селищному будинку культури. Було наголошено, що роль патронатних вихователів у забезпеченні догляду та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, на заміну закладам інституційного догляду, надзвичайно важлива та необхідна.

Дякую  підприємцям

   Брусилівський селищний голова Володимир Габенець щиро дякує підприємцям, які небайдуже ставляться до впорядкування території біля своїх торгових точок.

Фестиваль-конкурс "Самоцвіти-онлайн"

   Нещодавно відбувся V Дистанційний Міжнародний Багатожанровий фестиваль-конкурс «Самоцвіти-онлайн». Фестиваль-конкурс організовано з метою підтримки творчого натхнення та розуміння з боку однодумців і колег, що талант, прагнення творити та працювати не залежить від обставин та ситуацій. В умовах пандемії та не маючи змоги виступати на фестивалях, створено онлайн фестиваль, де беруть участь творчі колективи з усієї країни.