Великодні подарунки

   Вже другий рік поспіль напередодні великодніх свят від народного депутата України Андрія Пузійчука  жителі нашої громади отримують благодійні паски. Цього року ним подаровано 328 пасок. Благодійний вантаж було доставлено до КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради помічником депутата Михайленком Вадимом та при допомозі старост, працівників установи подарунки вручені одиноким, одинокопроживаючим громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах. Отримали пасхальні смаколики і діти, які виховуються у трьох дитячих будинках сімейного типу.

ХАЙ РОСТУТЬ КВІТИ І РАДУЮТЬ ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ

   Щороку в центрі Брусилова, біля фонтану, висаджуються квіти від Брусилівської  селищної ради. Сьогодні працівники Брусилівського селищного Будинку культури  висадили саджанці чорнобривців  та цинерарії.  Хай квітують квіти і радують жителів та гостей Брусилівщини своїми барвами. Велика подяка КУ «Добробут» Брусилівської селищної ради за допомогу. Цінуймо красу та труд людей!

  Відбулося десяте чергове засідання  виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

   Керуючись ст.ст.  42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.п.2 ст. 6 р. 1, п.п.1 ст. 11 р. 3 Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 02.12.2020 року № 1, 05.05.2021 року відбулося десяте чергове засідання  виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання. 

Конкурс читців "Зірка полину"

     Сьогодні на конкурсі  читців «Зірка полину» представили  поетичні твори  читці із Хомутецької ЗОШ  І-ІІІ ст., Хомутецького, Покришівського та Морозівського сільських Будинків культури. Нагородження переможців конкурсу читців «Зірка полину» та конкурсу малюнків «Чорнобильська палітра» відбудеться по завершенню карантинних обмежень.      

Конкурс читців "Зірка полину" триває...

     На конкурсі  читців «Зірка полину», який проходить в  рамках заходів до 35-х роковин Чорнобильської трагедії  з  дотриманням карантинних вимог, сьогодні представили  поетичні твори на чорнобильську тематику юні читці із Биківської гімназії, Водотиївського ліцею, Ставищенської ЗОШ  І-ІІІ ст. та Биківського, Соболівського і Соловіївського сільських клубів.

Позбавлення батьківських прав батька, який не бере участі у вихованні та утриманні дитини

  Позбавлення батьківських прав – одна з найскладніших категорій справ як з процедурної, так і з емоційної точки зору . Але для багатьох родин це – єдиний доцільний варіант виходу з певної ситуації.

Конкурс читців "Зірка полину"

        В рамках заходів до 35-х роковин Чорнобильської трагедії  з  дотриманням карантинних вимог проводиться щорічний конкурс «На Чорнобиль журавлі летіли», організаторами якого є відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради, Брусилівський селищний Будинок культури та Брусилівська районна громадська організація «Союз Чорнобиль». Головною метою конкурсу є об’єднання талановитих  дітей та дорослих, постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, школярів  загальноосвітніх навчальних закладів  і  гуртківців установ культури Брусилівської селищної ради,   пошук, розкриття та підтримка їх творчих здібностей  в жанрах художнього читання та образотворчого мистецтва. В конкурсі малюнків «Чорнобильська палітра» вже  представлені 48 малюнків  школярів  Брусилівщини. Журі переглядає подані роботи і визначить переможців в різних вікових категоріях.  Конкурс  читців «Зірка полину», в якому можуть взяти участь діти віком від 8 до 17 років, а також декламатори віком від 18 років і старше (вікові категорії не обмежуються), розпочали  читці з Брусилівських ліцеїв та селищного Будинку культури.

До уваги! Пенсійний фонд України повідомляє про зміни в організації виплати та доставки пенсій і грошової допомоги

    До 01 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме AT «Укрпошта».