«Житомиргаз Збут» інформує про процедуру зміни постачальника електроенергії. Інструкція для бізнесу

 З початком 2021 року в Україні відбудуться зміни на ринку електропостачання. Усі непобутові споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт, а це малий та середній бізнес, а також бюджетні організації мають укласти договори з новим постачальником електроенергії. Адже користуватися правом на отримання універсальної послуги вони зможуть лише до 31 грудня 2020 року.

Які зміни в електропостачанні відбудуться для непобутових споживачів та бюджетних організацій Житомирської області?

    Уже за два місяці на бюджетні організації та бізнес чекають зміни в електропостачанні, а саме в праві отримання універсальної послуги. Нововведення торкнуться усіх непобутових споживачів, котрі мають договірну потужність від 50 до 150 кВт.

Вогнеборці Брусилівщини закликають громадян дотримуватися правил експлуатації засобів опалення під час обігріву оселі

      Зниження температурних показників спонукає громадян активніше використовувати засоби опалення для обігріву оселі: електрообігрівачі, печі, газові прилади тощо. При цьому, в осінньо-зимовий період в рази збільшується статистика займань у житловому секторі, що часто спричинено нехтуванням людей правилами пожежної безпеки. Наслідки такого недбальства можуть бути досить негативними.

Погрожують колектори: як діяти громадянам

   Міністерство юстиції України пояснило громадянам, як потрібно діяти, коли колектори починають надсилати погрози. Інформацію оприлюднили на Facebook-сторінці відомства.

Захистимо дітей від сексуального насильства в Інтернеті

  За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу, діти в період карантину стали проводити на 80% більше часу в онлайн, що призвело до зростання кількості звернень щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. А сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась втричі.