Захист прав людей з інвалідністю

       Доводимо до відома жителів громади, що Центр Джерело запрошує організації батьків дітей з інвалідністю подаватися на участь у проєкті ЮНІСЕФ. У рамках проєкту громадські об’єднання, які очолюють батьки дітей з інвалідністю та жінки з інвалідністю з 16 регіонів України зможуть навчитися ефективно адвокатувати та відстоювати інтереси дітей з інвалідністю з огляду на виклики війни та загальну ситуацію в країні. Проєкт реалізуються за підтримки Партнерства ООН із захисту прав людей з інвалідністю / UNPRPD, уряду Японії, Німецької установи для відбудови KFW.

НАДИХНИСЬ УКРАЇНОЮ! ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ УКРАЇНИ ЗАПОЧАТКУВАЛО ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ

    З метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки Державне агентство розвитку туризму України організувало масштабну соціальну рекламну кампанію «Надихнись Україною!».

НАРАДА ПО ОФОРМЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ТА ПРОВЕДЕННЮ ПОГОСПОДАРСЬКОГО ОБЛІКУ

     13 жовтня у залі приміщення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної під керівництвом заступника голови Брусилівської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Світлани Приходько відбулася нарада з працівниками відділу з питань оформлення житлових субсидій, проведенню погосподарського обліку на території громади та по іншим питанням службової діяльності.

До Дня захисників та захисниць України

  День захисників та захисниць України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

Участь у вебінарі

    13 жовтня 2022 року працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради прийняли участь у  вебiнарі  «Життєстійкість та подолання наслідків війни:  6 каналів, що наповнюють силою». Програма реалізується в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини. На вебінарі були розглянуті наступні теми:  Що таке  життєстійкість, які фактори на неї впливають; Чи це вроджена риса чи її можна розвивати; Як підвищити якість життя розвиваючи свою життєстійкість. Дякуємо за надану можливість долучитися до заходів!