Відбулася психологічна консультація для всіх бажаючих

  14 листопада 2022 року у приміщенні бібліотеки Брусилівської селищної ради для реалізації проєктів Громадських Організацій «Неурядова організація «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» та «КримSOS» за підтримки КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради відбулася психологічна консультація для всіх бажаючих на тему «Як підвищувати свою життєстійкість під час війни», яку проводив тренер, практикуючий сімейний психотерапевт Михайло ГОРОДОК.

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: 15 ЛИСТОПАДА – ІНФОСЕСІЯ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ПАРТНЕРІВ РІЧНОЇ ГРАНТОВОЇ ПРОГРАМИ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

   15 листопада о 15:00 відбудеться інфосесія для потенційних партнерів річного програмного запиту Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» для отримання концепцій грантових проєктів, а потім повних заявок від потенційних партнерів для здійснення заходів щодо посилення підзвітності місцевого самоврядування в Україні, адвокації та децентралізації.

У рідному домі чужої біди не буває! Зараз ми усі складаємо тест на людяність

   Через повномасштабну війну в Україні багато людей були вимушені залишити свої домівки та змінити місце проживання. Внутрішньо переміщені особи з’явилися в багатьох громадах нашої держави. Не стала винятком і Брусилівщина.

Така важлива і потрібна підтримка

   У рамках виконання проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки UNICEF Ukraine на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби України надали благодійну допомогу фахівцям із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради у вигляді 13 планшетів Lenovo Tab M10 FHD PLUS. 

Про Стамбульську конвенцію

   1 листопада набула чинності для України Стамбульська конвенція, яка вважається своєрідним золотим стандартом у сфері прав людини і європейських цінностей щодо ліквідації гендерно зумовленого насильства, насильства стосовно жінок і домашнього насильства.