Ви підприємець і прагнете продавати за кордон? Тоді ця інформація точно Вам потрібна. 
В межах програми “EU4Business”, 30 та 31 серпня у місті Брусилів проходитимуть тренінги та індивідуальні консультації для підприємців щодо експорту та онлайн-торгівлі. Тренінги охоплюватимуть основні теми: 

1.    Як продавати через соціальні мережі (Instagram, Facebook Marketplace) та через міжнародні онлайн-майданчики (Amazon, eBay, Etsy). - 30 серпня (середа) з 10:00 до 15:00.

2.    Експортна діяльність підприємства: як підприємцю розпочати експортувати та розширити експорт. - 31 серпня (четвер) з 10:00 до 15:00.

Програма тренінгів доступна за посиланням. 

Час та місце проведення тренінгів будуть додатково повідомлені зареєстрованим учасникам.

Після тренінгів кожен підприємець матиме можливість отримати індивідуальну консультацію від експерта щодо продажів за кордон та попрацювати над вирішенням саме його питань. 

Реєстрація на тренінги та консультації обов'язкова за посиланням: https://forms.gle/YKUNQcRJE8f4rFj67.  

І приємний бонус. Серед учасників заходів буде проведено конкурс на безкоштовну розробку брендування. Дизайнери проекту безкошкоштовно розроблятимуть логотипи для бізнесу та/або каталоги продукції/послуг, щоб зробити продукти регіональних виробників впізнаваними для покупців. 
Тренінги організовуються Агенцією регіонального розвитку Житомирської області в рамках проєкту "Спроможна громада для ведення бізнесу", що реалізується за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua
Публікація підготовлена за фінансування Європейського Союзу і уряду Німеччини. Виключну відповідальність за контент несе «Агенція регіонального розвитку Житомирської області». Викладені думки не обов’язково відображають позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.Фото без опису