Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2023 року №248  запроваджено експериментальний проєкт надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відтепер такі соціальні послуги як підтримане проживання, надання притулку, стаціонарний догляд, а також послугу соціальної  адаптації можна отримати в Спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава» та Спеціалізованому Трускавецькому санаторії «Батьківщина».

Право на отримання соціальних послуг у межах реалізації проєкту мають особи, які перемістилися з територій, на яких ведуться активні бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне до проживання.

Звертаємо увагу, що мова йде саме про надання соціальних послуг, а ніяк не про оздоровлення в зазначених санаторіях.

Отже, для отримання соціальних послуг в межах реалізації експериментального проєкту можна звернутися до відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради за адресою:вул.Митрополита Іларіона, 40, смт.Брусилів, телефон 093 5360045.

                                                                                                                                                             Відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради