Фото без опису   Брусилівська  селищна рада  оголошує громадське обговорення з питання перейменування вул. Набережної в с. Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вул. Миколи Микитенка з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій та врахування  їх думки під час прийняття  Брусилівською селищною радою  відповідного рішення  щодо перейменування вул. Набережної в с.Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вул. Миколи Микитенка.

         Микола Микитенко, житель с. Лазарівна, учасник революції Гідності,  учасник бойових дій на сході України з 2014 року. Після  тяжкого поранення  був  волонтером. Отримав численні державні нагороди та відзнаки. У жовтні 2020 року вчинив акт самоспалення  на майдані Незалежності через неприйняття  дій влади з приводу відношення до ветеранів та  розведення військ в зоні АТО.

         До селищної ради звернувся з клопотанням син Миколи Микитенка, Микитенко Богдан Миколайович щодо перейменування вул. Набережної в с.Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вул. Миколи Микитенка ( іменем його батька).

         Відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен ( псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Брусилівська селищна рада оголошує проведення громадського обговорення  з даного  питання.

      Усі пропозиції та зауваження  подаються  в письмовій або усній формі протягом 30 днів з дати опублікування  відповідного  інформаційного повідомлення за адресою: 12601, смт.Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2, тел. 30443, або за адресою: 12615, с.Лазарівка,  вул. Набережна, буд.5, тел. 28223, або ж надсилаються на електронну пошту brusilivsr@ukr.net із зазначенням  прізвища, імені , по батькові та адреси особи, яка їх подає.

         Анонімні пропозиції  не будуть реєструватись та розглядатись

        

         В березні 2021 року в селі Лазарівка відбудуться громадські слухання

 

         Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті  Брусилівської селищної ради .