Брусилівська селищна рада Житомирського району Житомирської області оголошує про початок формування  конкурсної комісії по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

         Відповідно до Положення про конкурсну комісію по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, умови та порядок проведення конкурсу затвердженого рішенням 6 сесії 8 скликання Брусилівської селищної ради  від  24.02.2021 № 159, до складу конкурсної комісії у рівній кількості входять:

  • представники органу управління;
  • представники закладів охорони здоров’я, розташованих на території Брусилівської селищної територіальної громади;
  • особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу).

  До складу конкурсної комісії не можуть входити представники аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів.

 

  Термін подання пропозицій для участі у конкурсній комісії з 25 лютого 2021 року по 01 березня 2021 року до 17.00 години.

 

 Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються за адресою: 12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт.Брусилів, вул.Небесної Сотні, 2.

 

  За додатковою інформацією звертайтесь:

електронна пошта: famsoz_med@ukr.net, конт. тел. (04162) 30155.

 

З умовами та етапами проведення конкурсного відбору можна ознайомитись у Положенні про конкурсну комісію по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, умови та порядок проведення конкурсу затвердженого рішенням 6 сесії 8 скликання Брусилівської селищної ради  від  24.02.2021 № 159.