До відома надавачів соціальних послуг Брусилівської територіальної громади!

         З метою забезпечення надання соціальних послуг особам/сім’ям Брусилівської територіальної громади, що належать до вразливих категорій населення Відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради інформує про наступне:

ПОРЯД РЕЄСТРАЦІЇ ПАСІК

       Згідно з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 № 338 затверджено Порядок реєстрації пасіки, яким визначено процедуру реєстрації пасіки суб’єктами господарювання (юридичними особами, фізичними особами-підприємцями, фізичними особами, у яких наявні бджолині сім’ї) в Житомирському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та в органах місцевого самоврядування.       Реєстрація пасіки здійснюється після видачі територіальним органом Держпродспоживслужби ветеринарно-санітарного паспорта пасіки та проводиться за заявою про реєстрацію пасіки її власника або уповноваженої ним особи в день звернення. У заяві про реєстрацію пасіки зазначаються назва та адреса заявника, кількість бджолосімей. Під час реєстрації пасіки проводиться її обстеження районним органом державної ветеринарної медицини, дані обстежень заносяться в журнал обліку пасік та в 30-ти денний термін куди вносяться дані до Реєстру ветеринарно-санітарних паспортів пасік, при видачі паспорта пасіки нового зразка (за наявності у пасічника бланку паспорта), що засвідчує факт її реєстрації та ветеринарно-санітарний стан. До заяви додається засвідчена заявником копія паспорта пасіки.       У разі припинення діяльності пасіки власник пасіки або уповноважена ним особа протягом десяти календарних днів письмово інформує про це відповідне управління який здійснював видачу паспорта пасіки. Спеціаліст Держпродспоживлужби продовж п’яти календарних днів змінює у Реєстрі паспортів пасік статус пасіки із зареєстрованої на ліквідовану. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! 

Сім’ї загиблих військовослужбовців отримали від ГО «ФОНД «ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» ноутбуки для дітей шкільного віку

09 квітня 2023 року сім’ї загиблих військовослужбовців отримали від ГО «ФОНД «ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» ноутбуки для дітей шкільного віку. Дуже важливо, щоб наші захисники і їхні родини почувалися захищеними і могли розраховувати на підтримку. Разом ми обов’язково переможемо і будемо ще сильнішими.

Шановні мешканці громади, керівники установ, підприємств та комунальних організацій!

   Шановні мешканці громади, керівники установ, підприємств та комунальних організацій! Звертаємось до Вас із проханням активно взяти участь в проведенні  санітарної очистки територій та благоустрою населених пунктів Брусилівської  селищної територіальної  громади. Провести заходи з упорядкування та прибирання прилеглих територій, присадибних ділянок, розчистці дерев.

НАБІР У “ГВАРДІЮ НАСТУПУ” ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ДОЛУЧАЙТЕСЯ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ!

     В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.

Благочинність, яка підтримується роками

  Людина починається з добра і добром освячується. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи. Світ тримається на небайдужих, чуйних людях завжди готових допомогти і надати підтримку. Покришівський заклад дошкільної освіти "Золотий ключик" має саме такого мецената та благодійника, директора ФГ "Сорока Ф.Ф." в особі Андрія Феодосійовича Сороки, який ніколи не залишається осторонь проблем закладу і завжди нам допомагає. Цього разу було закуплено для сховища дуже необхідний лінолеум. Дякуємо від щирого серця за розуміння, за доброчесність, чуйність, щирість і підтримку. Приємно знати, що такі люди є завжди поруч. Бажаємо процвітання, добра, благополуччя і миру.