Фото без опису   Щорічно у третю суботу квітня, починаючи з 1999 року,  в  Україні відзначається  День довкілля, встановлений відповідним Указом Президента України від 6 серпня 1998 року № 855.

   Свято було задумано  для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху і на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій, з метою розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево-Життя» та іншими громадськими ініціативами. 

  Органами місцевого самоврядування і виконавчою владою в Україні приділяється велика увага  Дню довкілля. Щороку розробляються відповідні плани і заходи, через засоби масової інформації, веб-сайти громадськість повідомляється і заохочується до проведення благоустрою приуроченого Дню довкілля.    

   На території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади, на виконання рішення виконкому від 07.04.2021р. № 202 з метою відзначення Дня довкілля у 2021 році заплановано проведення ряду заходів (повний текст рішення виконкому висвітлено в рубриці «Офіційні документи»).

 

Звертаємось до всіх небайдужих жителів, гостей селища, до керівників громадських, волонтерських та всіх інших організацій, підприємств, установ і закладів

долучайтеся до прибирання своє маленької Батьківщини! Давайте спільними зусиллями наведемо лад у нашому домі! Зони відпочинку, парки, сквери, узбережжя водойм, автобусні зупинки, узбіччя доріг, прилеглі та закріплені  території чекають Ваших дбайливих рук.        

           Давайте проявимо свою громадську позицію не критикою влади в соціальних мережах, а практичними діями.

Любімо наш край!

 

                

З надією на розуміння і  підтримку

 

                 відділ комунальної власності селищної ради