СЕМІНАР ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

       27 грудня у Брусилівському селищному Будинку культури відбувся семінар керівників клубних установ громади. На зібранні обговорено питання створення "Алеї Слави", онлайн-проєкт різдвяних вітань від старостинських округів. Проаналізовано подання річної звітності та інші питання.

ВІТАННЯ З РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

    З вітаннями до різдвяно-новорічних свят та подарунками, за сприяння Київської Торгово-Промислової Палати разом з Міжнародним Фондом ЮНІСЕФ, завітали до Брусилівської територіальної громади віце-президент Київської ТПП Володимир КОЛЯДЕНКО та представник Гуманітарного штабу Житомирської ОВА Олег РЯБОЙ.

Свято Миколая

      День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток, і саме таким приносить подарунки.

Увага! Важлива інформація

  В умовах війни, коли вебсайти державних інституцій постійно атакуються ворогом, дуже важливо, щоб кожна людина мала доступ до усієї достовірної та важливої інформації про ситуацію, останні новини та інструкції, як убезпечити себе. Наразі ДСНС України використовує канали комунікації для інформування громадян через WhatsApp або Telegram. Безкоштовні сервіси надають користувачам доступ до важливих оновлень, надійної та достовірної інформації, а також деталей про процедури реагування на надзвичайні ситуації. Просте інтуїтивне меню дозволяє користувачам у найкоротший термін отримати відповіді на питання, що турбують. Для доступу до чат-боту через мессенджер «ДСНС України» (WhatsApp) необхідно перейти за посиланням (https://wa.me/380676785917?text=почати) та «Інтерактивний інспектор» (Telegram) необхідно перейти за посиланням (https://t.me/Interactive_Inspector_Bot). Далі користувач може вибрати необхідну тему з набору параметрів меню, щоб отримати доступ до відповідних інструкцій від ДСНС України, таких як ключеві оновлення від організації, основні новини, інструкції з безпеки, рекомендації щодо укриття та посилання на офіційні джерела інформації.

Зустріч з Міжнародним благодійним фондом «Місія в Україну»

  19 грудня 2022 року відбулася зустріч працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради, відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради та Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну». Під час зустрічі обговорили питання профілактики ризикованої вагітності та реабілітації дітей з інвалідністю.

Дітки внутрішньо переміщених осіб зустрілися з Миколаєм у бібліотеці

  20 грудня 2022 року на базі Хабу для ВПО до діток внутрішньо переміщених осіб завітав Святий Миколай. На святі діти розгадували загадки, розповідали вірші, співали пісні, виконували вправи-руханки, дивились відео та отримали подарунки.

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ДОЛУЧИВСЯ ДО ВІДКРИТТЯ ВІДКРИТОГО ДІАЛОГУ «ОПТИМІЗАЦІЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ТЕРИТОРІАЛЬНУ ОРГАНІЗАЦІЮ І АДМІНІСТРУВАННЯ ВИБОРІВ»

    Сьогодні, 19 грудня, у Житомирі проходить відкритий діалог на тему «Оптимізація адміністративно-територіального устрою та її вплив на територіальну організацію і адміністрування виборів», який організовано Парламентським Комітетом з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Відбулася церемонія вручення Всеукраїнської премії імені Івана Огієнка

  Делегація від Брусилівщини у складі селищного голови Володимира Габенця, начальника відділу культури, туризму та ЗМІ Лариси Філоненко та директора Брусилівського історичного музею ім. Івана Огієнка Світлани Карась взяли участь у церемонії вручення Всеукраїнської премії імені Івана Огієнка. Урочисте дійство відбувалося в залі Національного музею літератури України в Києві.