Фото без опису   Традиційно, нагадуючи про правила безпечного та ощадливого використання газу, газовики проводять онлайн конкурс малюнку для дітей молодших та середніх класів.

У компанії стверджують, що пропагування правил безпечного користування газом у побуті залишається актуальним як ніколи, адже часто в потоці інновацій та сучасних рішень, прості правила безпеки забуваються. А це може призвести до непоправних наслідків, тому систематично газорозподільна компанія нагадує про прості заходи, що здатні врятувати здоров’я та життя.

 «Газ людині вірно служить, з обережними він дружить» - так звучить тема онлайн конкурсу. У ньому можуть взяти участь діти віком від 6-ти до 14 років. Малюнки газівники чекають з усіх куточків Житомирської області. Щоб стати учасником конкурсу варто намалювати малюнок із сюжетом, відповідним темі безпечного та ощадливого використання газу у побуті. Робота повинна передати ідею, що газ – це комфорт та затишок, якщо дотримуватися правил безпеки.

Роботи приймаються в електронному вигляді на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в особисті повідомлення сторінки  з 23-го жовтня по 22-ге листопада включно. До фото малюнка варто обов`язково вказати П.І.Б. автора малюнка, вік, клас та школу, де навчається дитина, а також телефонний номер для зворотнього зв’язку. Важливо, щоб  людина, яка надсилає фото малюнка була підписана на сторінку Житомирської філії «Газмережі» аби стежити за перебігом етапів конкурсу.

Технічні вимоги до робіт:

Малюнки подаються на конкурс в А-4 форматі в довільному виконанні (графіка, живопис, виконання олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо). На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу.

Етапи конкурсу:

1-й етап – з 23 жовтня по 14 листопада роботи надсилаються у приватні повідомлення на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі «Facebook».

2-й етап – 15-16 листопада Комісія визначає фіналістів: 20 кращих робіт серед учасників: по 10 у категорії молодша школа (1-4 кл) та середня школа (5-9 кл).

3-й етап – з 16 по 21 листопада проходить онлайн голосування.

4-й етап – з 22 листопада відбувається оголошення та нагородження переможців. Призовий фонд – павербанки.

Оперативна інформація про етапи конкурсу на сторінці Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ», там  можна отримати і «порцію натхнення», а підписники сторінки можуть  долучатися до голосування за кращі роботи та бути в курсі усіх новин.

ПОЛОЖЕННЯ

Про проведення конкурсу дитячого малюнка

«Газ людині вірно служить, з обережними він дружить»

 

1. Мета конкурсу:

Метою проведення конкурсу дитячого малюнка «Газ людині вірно служить, з обережними він дружить» є нагадування учнівській молоді правил безпечного та ощадливого використання газу у побуті, а також підтримки позитивного іміджу підприємства.

2. Умови конкурсу:

Для участі в конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 14 років.

Тема художніх робіт – «Газ людині вірно служить, з обережними він дружить». Роботи повинні відобразити основні правила безпечного споживання природного газу; передати ідею, що газ – це комфорт та затишок, якщо дотримуватися правил безпеки.

Конкурс проходить у форматі онлайн, фото робіт надсилають самі учасники/їхні батьки/родичі/друзі/вчителі у приватні повідомлення на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі «Facebook».

3. Етапи конкурсу:

1-й етап – з 23 жовтня по 14 листопада роботи надсилаються у приватні повідомлення на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі «Facebook».

2-й етап – 15-16 листопада Комісія визначає фіналістів,

3-й етап – з 16 по 21 листопада проходить онлайн голосування.

4-й етап – з 22 листопада відбувається оголошення та нагородження переможців.

4. Комісією буде обрано фіналістів – 20 кращих робіт серед учасників: по 10 у категорії молодша школа (1-4 кл) та середня школа (5-9 кл).

На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу. Фото робіт, надісланих на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Надаючи фото роботи на конкурс, автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому. Фото робіт можуть бути використані Житомирською філією «ГАЗМЕРЕЖІ» під час організації презентацій, виставок, семінарів, для транслювання на телебаченні тощо.

5. Критерії оцінювання конкурсних робіт:

У кожній віковій категорії, конкурсною комісією у складі представників газорозподільної компанії, будуть відібрані 10 кращих робіт за такими критеріями:

• Оригінальність та оформлення.

• Якість роботи.

• Творчий підхід та ступінь самостійного виконання.

• Охайність.

За результатами відбіркового етапу малюнки будуть розміщені на сторінці Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі «Facebook» для проведення онлайн-голосування. Серед авторів трьох робіт, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть визначені І, ІІ та ІІІ призові місця у кожній категорії відповідно. Призовий фонд переможців – павербенки з наклейками Газмережі.

6. Технічні вимоги до робіт:

• Малюнки подаються на конкурс в форматі А-4 в довільному виконанні (графіка, живопис, виконання олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо).

• При надсиланні фото роботи, обов’язково вказується П.І.Б учасника конкурсу, вік, дата виконання, клас та школа, де навчається учасник та контактні дані для зворотного зв’язку.

7. Терміни проведення конкурсу:

• З 23 жовтня по 14 листопада – роботи надсилаються на конкурс.

• З 15 по 16 листопада – визначення 20 кращих робіт: 10 фіналістів у категорії 1-4 кл., 10 фіналістів у категорії 5-9 кл.

• З 16 по 21 листопада: проведення онлайн-голосування на офіційній сторінці Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі «Facebook»;

• 22 листопада – оголошення переможців та вручення подарунків.

8. Встановлює та нагороджує переможців Комісія з проведення конкурсу  Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» у наступному складі:

 

Голова комісії:

Головний інженер                                                                                          Самсонов Ю.В.

Члени комісії:

Начальник прес-центру                                                                                Петришена Ю.М.

Начальник служби охорони праці та цивільного захисту                         Груницька І.Л.