Листопад  - час прибирання опалого листя, на яке дуже багата осінь. Брусилівська селищна рада звертається до  підприємств, громадян, громадських організацій долучитись до проведення Благоустрою території населених пунктів селищної ради на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог, відповідно до Правил Благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної ради від 21.04.2021 року №278.    Фото без опису

   Необхідно завершити роботи щодо прибирання центральних вулиць, паркових зон, дитячих майданчиків, прибудинкових територій. Звертаємось до всіх мешканців громади навести лад на могилах своїх рідних, утримувати в належному стані місця для поховання: кладовища: братські  могили, меморіальні комплекси та просимо виносити сміття у відведені місця, звідки його вивезуть працівники КП «Добробут» Брусилівської селищної ради.

    Ми спільно маємо дбати про те, щоб селище й села нашої громади увійшли у зиму затишними й чистими. Дуже просимо всіх активно включитися в прибирання закріплених за вами територій.

          Зробімо нашу громаду чистою, затишною та охайною.

          Разом – ми сила!

 

 

 

Відділ самоврядного контролю

Брусилівської селищної ради