Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  Оголошення про проведення громадських слухань  проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 1820986000:08:000:0010) для будівництва та обслуговування будівель  торгівлі за межами с. Йосипівка на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області».

Про скликання чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

     Керуючись ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до   Регламенту Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання 20 жовтня  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

«За двома зайцями»

   Легковажний київський цирульник Свирид Петрович Голохвастов мріє поправити своє положення, одружившись на негарній дочці багатих батьків - Проні Прокоповні Серковій, уявляючи собі, яке шикарне життя почнеться за гроші нареченої. Проте, в історію втручається тітка Проні, що бажає видати заміж свою дочку Галю, за «багатого» пана Голохвастова.

Оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом

                    Відповідно до Закону України «Про культуру», п.43 Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого вісімнадцятою сесією Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 26.01.2022 №867, оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом.