Оголошено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади

Брусилівська селищна рада Житомирського району Житомирської області оголошує про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.

Про скликання позачергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

  Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться позачергова сесія селищної ради восьмого скликання 25 травня   2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

Час діяти, Україно!

     Cтартував конкурс грантів «Час діяти, Україно!» – для підтримки локальних громадських ініціатив 12 областей України.

Економічна освіта, що випереджає час!

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА) – державний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, запрошує вас на навчання для здобуття вищої освіти.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадських слухань

    Відповідно до розпорядження селищного голови від 10.05.2023 № 57, враховуючи пропозицію колективного звернення жителів смт Брусилів та депутата Брусилівської селищної ради Нікітчина О.А. щодо найменуванняновоствореної вулиці в смт Брусилів від 13.04.2023 та звернення з  ініціативою щодо проведення громадських слухань від 10.05.2023, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо найменування новоствореної вулиці в смт Брусилів Житомирського району Житомирської області (проїзд від вулиці Полякова до вулиці Центральної) іменем Гамерника Олександра.

Про скликання чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

   Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання 17 травня   2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

Відбудеться чергова сесія селищної ради

    Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання 26 квітня  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.