Відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання

     Керуючись ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Регламенту Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання  23 серпня  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

Оголошення про проведення громадського обговорення (громадських слухань).

   Брусилівська селищна рада Житомирського району Житомирської області інформує про проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури на посаду старости  Брусилівської селищної ради на території Ставищенського старостинського округу по питанню «Про затвердження на посаду старости Брусилівської селищної ради на території Ставищенського старостинського округу Руденка Олександра Петровича».

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ! ОГОЛОШУЄМО ФОТОКОНКУРС!

  Відділ культури, туризму та ЗМІ оголошує фотоконкурс «Брусилівщина – частинка України». Запрошуємо взяти участь у фотоконкурсі усіх бажаючих. Кращі фото будуть представлені на виставці до Дня Незалежності України.

Припинення електропостачання!

В зв’язку з виконанням робіт на ПЛ-10(0,4)кВ; КТП-10/0,4кВ буде припинено подачу електроенергії на території Брусилівської ОТГ: