Про оголошення конкурсу

     Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади відділу містобудування та архітектури Брусилівської селищної ради  -    головний спеціаліст 1 (одна) штатна одиниця.         

Оголошується конкурс

 Відповідно до Закону України «Про культуру», п.43 Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого вісімнадцятою сесією Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 26.01.2022 №867, оголошується конкурс на посади директора Долинівського сільського будинку культури та директора Водотиївського сільського будинку культури.

Про скликання чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

    Керуючись ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Регламенту Брусилівської селищної ради VIIІ скликання: 1.Скликати чергову сесію селищної ради восьмого скликання 20 грудня 2023 року о 10 годині в залі засідань селищної ради. 2.На розгляд сесії селищної ради винести наступні питання: 2.1. Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації до лав Збройних Сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації , учасників бойових дій Брусилівської селищної територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України, членів їх сімей на 2024-2026 роки 2.2.Про затвердження бюджету Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік 2.3. Про затвердження Порядку громадського обговорення кандидатури старости Брусилівської селищної ради 2.4. Про припинення повноважень Руденка О.П. 2.5. Про умови оплати праці Брусилівського селищного голови на 2024 рік 2.6. Про умови оплати праці секретаря Брусилівської селищної ради на 2024 рік 2.7.Про внесення змін до фінансового плану КНП « Брусилівська лікарня» на 2023 рік 2.8.Про внесення змін до фінансового плану КНП « Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради на 2023 рік 2.9. Про внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Брусилівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду та затвердження їх у новій редакції

Оголошення про проведення громадських слухань

   Відповідно до розпорядження селищного голови від 28.11.2023 № 144, враховуючи пропозицію старости Брусилівської селищної ради на території Ставищенського старостинського округу Руденка О.П. щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Йосипівка на вулицю Ободзінського Юрія та звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 24.11.2023 № 39, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування вулиці Гагаріна в с. Йосипівка Житомирського району Житомирської області.