Про обов’язкове укладання договору на вивіз сміття

    1. Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи»  усі власники  або  наймачі,  користувачі,  у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають  договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення  побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів стаття 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Про скликання чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

    Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання 25 липня  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради.

Відбудеться засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб

  14 липня 2023 року о 10 годині в приміщенні селищного будинку культури відбудеться засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.

Конкурс на заміщення вакантної посади – завідувач сектору реєстрації актів цивільного стану

Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – завідувач сектору реєстрації актів цивільного стану.

До уваги жителів Ставищ!

  05.07.2023 з 9.00 до 17.00 в зв'язку з виконанням робіт на ПЛ-10(0,4) кВ; КТП-10/0,4кВ буде припинено подачу електроенергії на території с.Ставищ.

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

     14 червня 2023 року о 14 годині в приміщенні Брусилівської селищної ради відбудеться засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.