Про перенесення громадських слухань

    Відповідно до ст. 42, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та на підставі Розпорядження селищного голови від 12.09.2023р. № 106 «Про перенесення громадських слухань», дата громадських слухань щодо врахування громадських інтересів щодо розроблення проєкту містобудівної документації “Детальний план території земельних ділянок загальною площею 3,2000 га з кадастровими номерами:1820955100:01:002:6052;1820955100:01:002:6053, з метою будівництва комплексу з виробництва біопалива, а саме біогазу, отриманого з біомаси рослинного та/або тваринного походження, а також з органічної частини відходів за адресою: вул. Костьольна, смт Брусилів, Житомирський район, Житомирська область” переноситься на термін необхідний для додаткового вивчення та отримання роз’яснень щодо можливого екологічного впливу на довкілля в результаті будівництва та діяльності підприємства, що проектується.

ГРОШОВА ДОПОМОГА ВРАЗЛИВИМ КАТЕГОРІЯМ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД АГЕНСТВА ООН У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ

       У четвер, 14 вересня 2023 року, о 10 годині за участю Благодійного фонду «Право на захист» в приміщенні селищного будинку культури відбудеться реєстрація осіб на виплату грошової допомоги вразливим категоріям переселенців від Агенства ООН у справах біженців.

Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади - головний спеціаліст відділу секретаріату з питань підготовки матеріалів на розгляд ради та виконавчого комітету ради Брусилівської селищної ради (на період дії воєнного стану)

   Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади  - головний спеціаліст відділу секретаріату з питань підготовки матеріалів на розгляд ради та виконавчого комітету ради Брусилівської селищної ради (на період  дії воєнного   стану).