Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Детального плану території «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки, площею 0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована в межах в с. Привороття, Житомирського району, Житомирської області.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Детального плану території «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки (кадастровий номер 1820983801:01:002:0298) площею 0,2735 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована по вул. Народицькій, с. Привороття, Житомирського району, Житомирської області».

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Детального плану «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки, площею 0,1336 га. (кадастровий номер 1820985303:04:002:1104, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови), яка розташована за адресою: вул. Центральна, с. Долинівка, Житомирського району Житомирської області, з метою зміни цільового призначення на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Детального плану «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки, площею 0,1200 га. (кадастровий номер 1820980301:01:002:0531, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови), яка розташована за адресою: вул. Лютнева, 2-А, с. Водотиї, Житомирського району Житомирської області, з метою зміни цільового призначення на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським

  Відповідно до Закону України «Про культуру», п.43 Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого вісімнадцятою сесією Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 26.01.2022 №867, оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом.

Телефони "Гарячих" ліній для звернення громадян

   Шановні жителі Брусилівської громади! В Головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області працюють "гарячі" телефонні лінії з метою надання оперативних консультацій та роз'яснень. Зокрема, в телефонному режимі громадяни мають змогу вирішити низку питань з пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.