Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Брусилівської  селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік»

   Метою прийняття рішення Брусилівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік» є безумовне виконання норм чинного законодавства та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Про оголошення конкурсу

       Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг»,  оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад посадових осіб  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради:

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території  земельної ділянки по вул. Центральній в с. Водотиї Брусилівського району для будівництва Храму УПЦ КП.       Детальний план території земельної ділянки по вул. Центральній в с. Водотиї Брусилівського району для будівництва Храму УПЦ КП, розроблено на підставі рішення 10 сесії 7 скликання   № 357 Брусилівської селищної ради від 23.10.2017 «Про розроблення детального плану території».

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території земельної ділянки загальною площею 5,2081 га яка розташована в смт. Брусилів вул. Костьольна, 2-А для реконструкції незавершеного будівництва автотранспортного підприємства під зерносушильний комплекс.       Детальний план території земельної ділянки загальною площею 5,2081 га яка розташована в смт. Брусилів вул. Костьольна, 2-А для реконструкції незавершеного будівництва автотранспортного підприємства під зерносушильний комплекс, розроблено на підставі рішення 16 сесії 7 скликання       № 515 Брусилівської селищної ради від 26.03.2018 «Про розроблення детального плану території».

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території для будівництва амбулаторії загальної практики – сімейної медицини : вул. Центральна с.Водотиї, Брусилівського району, Житомирської області.       Детальний план території для будівництва амбулаторії загальної практики – сімейної медицини : вул. Центральна с.Водотиї, Брусилівського району, Житомирської області, розроблено на підставі рішення 15 сесії 7 скликання       № 496 Брусилівської селищної ради від 23.02.2018 «Про розроблення детального плану території».

Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна

     Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – відокремлену частину будівлі в господарському корпусі (харчоблок), яке знаходиться на балансі КУ «Брусилівська центральна районна лікарня»  площею 21,0 кв.м., що розміщене за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусилів, вул. Лермонтова, 41, для розміщення аптечного пункту.

Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  - головний  спеціаліст служби у справах дітей, сім’ї  та молоді Брусилівської селищної ради

    Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  - головний  спеціаліст служби у справах дітей, сім’ї  та молоді Брусилівської селищної ради, віднесеної до VІІ категорії посад органів місцевого самоврядування.