«До уваги суб’єктів підприємницької діяльності! ?Оголошується конкурс бізнес-проектів

Оголошується конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 868, додаток 7. Порядок визначає умови та механізм надання фінансової підтримки суб'єктам малого і середнього підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд: вул Івана Франка, с. Вільшка, Брусилівського району, Житомирської області.  

Про оголошення конкурсу

   Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради.

Гранти на створення двох центрів післяврожайної обробки в секторі овочів та секторі фрукти-ягоди

   Проект USAID «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», надалі – «Кімонікс», запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестиційної діяльності, спрямованої на розширення ринків та обсягів збуту плодоовочевої продукції зі збільшеною доданою вартістю для безпосередніх її виробників шляхом поліпшення існуючих та/або створення нових потужностей логістичної інфраструктури, впровадження нових технологій та інноваційних рішень в ланцюгах руху продукції «від поля до столу». Останній термін подання заявок – 24 січня 2018 р.  

До відома суб’єктів господарювання!

     Відповідно до листа Німецько-Української промислово-торговельної палати інформуємо, що 24 січня 2018 року в м. Мюнхен, Німеччина відбудеться економічний форум «Україна-Баварія».

До відома зацікавлених підприємців!

Повідомляємо про те, що Мінекономрозвитку України отримало від Посольства України в Республіці Сербія каталог сербських компаній, які підлягають приватизації.