До відома суб’єктів господарювання!

До відома суб’єктів господарювання!

     Відповідно до листа Німецько-Української промислово-торговельної палати інформуємо, що 24 січня 2018 року в м. Мюнхен, Німеччина відбудеться економічний форум «Україна-Баварія».

До відома зацікавлених підприємців!

До відома зацікавлених підприємців!

Повідомляємо про те, що Мінекономрозвитку України отримало від Посольства України в Республіці Сербія каталог сербських компаній, які підлягають приватизації.

Увага! Оголошення

Увага! Оголошення

   Брусилівська  селищна рада Брусилівського району Житомирської області  має намір  передати  в користування на умовах оренди  індивідуально визначеного      (нерухомого) майна – частину даху будівлі , площею 20 кв.м.,  що розміщена  за адресою: Житомирська обл., смт Брусилів, вул.. Небесної Сотні, 2, для розміщення щогли висотою  20 м. та кліматичної шафи  з обладнанням базової станції для надання послуг зв`язку  нового стандарту  за технологією 3G.

Презентація книг Івана Огієнка

Презентація книг Івана Огієнка

1 грудня 2017 року об 11 годині в Брусилівському селищному Будинку культури відбудеться презентація книг Івана Огієнка, які для нас написав та презентує професор, засновник фундації переведення книг Івана Огієнка "Запізніле вороття" Тимошик Микола Степанович. Запрошуємо Брусилівчан та гостей громади. Будемо раді зустрічі з Вами                                                  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території земельної ділянки площею 0,50 га для розміщення полів фільтрації по вул. Лермонтова в смт. Брусилів Брусилівського району Житомирської області.