Фото без опису Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад:

 

 

 

 

 

1. Начальник відділу:

1.1  Відділ секретаріату з питань підготовки матеріалів  на розгляд ради та виконавчого комітету ради  Брусилівської селищної ради;

1.2 Відділ самоврядного контролю Брусилівської селищної ради.

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Знання  Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування",  "Про запобігання корупції" та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства; основи регіонального управління,  інструкцію з діловодства; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 

2. Адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг»          (3 посадові особи).

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду адміністратор – повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

 

3.  Інспектор праці відділу самоврядного контролю Брусилівської селищної ради. 

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду вища юридична або економічна  освіта не нижче ступеня бакалавра.   Без вимог до стажу роботи.

 

4. Головний спеціаліст - інспектор  відділу самоврядного контролю Брусилівської селищної ради. 

 

 Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта не нижче ступеня бакалавра. Без вимог до стажу роботи.

 

 5.  Головний спеціаліст загального відділу Брусилівської селищної ради (на час відпустки основного працівника)

 

 Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта не нижче ступеня бакалавра. Без вимог до стажу роботи.

 

 Знання Конституції України; законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, реалізації визначених повноважень; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

  Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 02.01.2021 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів,

вул. Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30473  

                   

 Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік (тип декларації – кандидата на посаду).

 

 

     Володимир ГАБЕНЕЦЬ селищний голова