Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади

Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади адміністратор  сектору оформлення біометричних документів та посвідчень водія відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради.

АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

     Останнім часом почастішали випадки, коли до відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради звертаються мешканці за отриманням різних довідок та витягів, а позитивного результату немає. Причина в тому, що заявник або відсутній в Реєстрах, або занесений до них з попередніми даними, які були правильними в минулому, а на даний час потребують уточнення. А діти до 14-16 років, в багатьох випадках – взагалі відсутні.

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

  Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради повідомляє, що з 10 лютого 2023 року починає надавати адміністративні послуги сектор видачі біометричних документів та посвідчень водія відділу.

УВАГА! Брусилівська селищна рада повідомляє про пошук незалежної аудиторської компанії щодо проведення фінансового та правового аудиту

    Відповідно до рішення тридцять шостої сесії Брусилівської селищної ради  від 18.01.2023  № 1373 « Про проведення незалежного аудиту діяльності КП «Господар»», Брусилівська селищна рада повідомляє про пошук незалежної аудиторської компанії щодо проведення фінансового та правового аудиту.

Про скликання чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

  Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання 15 лютого  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання.

Оголошення про проведення громадських слухань

  Відповідно до розпорядження селищного голови від 25.01.2023 № 12, враховуючи пропозицію старости селищної ради на території Карабачинського старостинського округу Святнюк А.В. щодо перейменування вулиці Центральної в с.Карабачин   на вулицю Омельченка Олександра та звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 10.01.2023, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування  вулиці Центральної в с. Карабачин Житомирського району Житомирської області ОГОЛОШУЄТЬСЯ  проведення громадських слухань щодо перейменування  вулиці Центральної в с.Карабачин Житомирського району Житомирської області.

Оголошення про конкурс по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у 2023 році

  Брусилівська селищна рада оголошує конкурс по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2023 році.