Про оголошення конкурсу

    Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади адміністратора  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради.

Про скликання позачергової тридцять першої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

    Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбудеться позачергова тридцять перша сесія селищної ради восьмого скликання 5 жовтня 2022 року о 9 годині в залі засідань селищної  ради.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального планування території земельної ділянки площею 18,0478 га (кадастровий номер: 1820955100:01:001:0114), цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за адресою: вул.. Костьольна, 2, смт Брусилів, Житомирський район, Житомирська область, з метою будівництва ангарів для збільшення потужності складів зі зберігання зерна.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво за межами с. Хомутець  на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

Про проведення громадських слухань

      Відповідно до статті 13, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України «Про засудження комуністичного та націонал–соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Положення про громадські слухання на території Брусилівської  селищної об’єднаної  територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії селищної ради 7 скликання від 10.08.2017  № 261, враховуючи звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 20.09.2022, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування  вулиці Горького в с. Соловіївка Житомирського району Житомирської області: