Про скликання позачергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

   Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись   Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання: відбудеться позачергова сесія селищної ради восьмого скликання 18 листопада  2022 року об 11 годині в залі засідань селищної  ради.

Шановні жителі територіальної громади!

    Золота осінь поступово добігає до кінця, і вже зовсім скоро зима вступить у свої права.  Золотисто - багряний килим з листя, яке вальсує з вітром, вкриває все навколо.

Оголошується конкурс на посаду директора Морозівського сільського Будинку культури, завідувача Биківським сільським клубом, завідувача Скочищанським сільським клубом, завідувача Містечківським сільським клубом

   Відповідно до Закону України «Про культуру», Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого вісімнадцятою сесією Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 26.01.2022 №867, оголошується конкурс на посаду директора Морозівського сільського Будинку культури, завідувача  Биківським сільським клубом, завідувача Скочищанським сільським клубом, завідувача Містечківським сільським клубом.                  

Оголошується конкурс на посаду завідувача сектору оформлення біометричних документів та посвідчень водія відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради

    Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади завідувач сектору оформлення біометричних документів та посвідчень водія відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради.

Про скликання чергової тридцять третьої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

       Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбудеться чергова тридцять третя сесія селищної ради восьмого   скликання  15 листопада  2022 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Увага! Важлива інформація

     У Брусилівському селищному Будинку культури відбувається реєстрація внутрішньо переміщених осіб для отримання грошової допомоги від УВКБ ООН. Прийом триватиме сьогодні 02.11.2022 до 17 години.

Увага! Важлива інформація

  З 2 по 4 листопада 2022 року в Брусилівській громаді відбуватиметься реєстрація внутрішньо переміщених осіб для отримання грошової допомоги від УВКБ ООН. 

ОГОЛОШЕННЯ

    КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради звертається до жителів Брусилівської територіальної громади, підприємців, усіх небайдужих людей із проханням надати ліжка, матраци, ковдри, меблі, якими Ви не користуєтесь, щоб забезпечити базові потреби та створити належні умови проживання для внутрішньо переміщених осіб.

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

 З метою забезпечення безпеки енергетичної системи Житомирського району просимо усіх суб’єктів господарювання незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють господарську діяльність на території Брусилівської громади, здійснити всі можливі заходи щодо обов’язкового обмеження споживання електричної енергії у період з 7.00 до 23.00.