Про скликання  чергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись  Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання  18 січня  2023 року о 10 годині в залі засідань селищної  ради відбудеться чергова сесія селищної ради восьмого скликання.           

ОГОЛОШЕННЯ

    Брусилівської селищна рада повідомляє про намір підвищити  визначений економічно обґрунтований тариф на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами  Брусилівської селищної ради  для II групи споживачів (підприємства, організації, установи):

Як може нашкодити громадам Житомирщини новий закон про забудову міст

    13 грудня Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №5655 про реформування сфери містобудівної діяльності. Підтримали документ 228 народних депутатів, в тому числі – обранців з Житомирщини.

Розпочинаємо онлайн-Проєкт на кращі різдвяні вітання від старостинських округів Брусилівської селищної ради «Вже прийшло святе Різдво у кожну хатину. Хай же радість принесе нашій Україні!»

 Брусилівський селищний Будинок культури розпочинає онлайн-Проєкт на кращі різдвяні вітання від старостинських округів Брусилівської селищної ради «Вже прийшло святе Різдво у кожну хатину. Хай же радість принесе нашій Україні!»

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ДО УВАГИ ГРОМАД ЖИТОМИРЩИНИ! РОЗПОЧАТО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАВЧАННЯ У ШКОЛІ ПРОЄКТНОГО МЕНЕДЖЕМЕНТУ

   Міжнародний республіканський інститут запускає Школу проєктного менеджменту для представників місцевого самоврядування, щоб допомогти реалізувати проєкти по відбудові громад.

ЗАПРОШУЄМО НА БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

      Запрошуємо жителів громади на благодійний концерт. Квитки можна придбати  в Брусилівському  СБК. Вартість квитків  від 200 до 350  гривень.

Про скликання позачергової сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

   Відповідно до ст.ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись   Регламентом Брусилівської селищної  ради VIIІ скликання: відбудеться позачергова сесія селищної ради восьмого скликання 18 листопада  2022 року об 11 годині в залі засідань селищної  ради.

Шановні жителі територіальної громади!

    Золота осінь поступово добігає до кінця, і вже зовсім скоро зима вступить у свої права.  Золотисто - багряний килим з листя, яке вальсує з вітром, вкриває все навколо.