Сторінка на стадії наповнення.

 

Встановлення та здійснення опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена

    При виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради діє опікунська рада. Це орган опіки та піклування над повнолітніми особами, які судом визнані недієздатними та обмежено дієздатними. Головне завдання – забезпечення  реалізації особистих немайнових і майнових прав та інтересів потреб осіб, цивільна дієздатність яких обмежена. До повноважень опікунської ради належить:

КОНКУРС МАЛЮНКІВ "ЧОРНОБИЛЬСЬКА ПАЛІТРА"

  25 квітня у Брусилівському селищному будинку культури відбувся щорічний конкурс «На Чорнобиль журавлі летіли» в рамках якого проходив конкурс малюнків «Чорнобильська палітра». На конкурсі малюнків, присвячених трагічним квітневим подіям 1986 року, було представлено 56 творчих роботи, учасниками були школярі Брусилівщини.

Відбувся конкурс читців «Зірка полину» в рамках щорічного конкурсу «На Чорнобиль журавлі летіли»

  25 квітня 2024 року у Брусилівському селищному будинку культури було проведено щорічний конкурс «На Чорнобиль журавлі летіли», організаторами якого є відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради, Брусилівський селищний будинок культури та відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради.

Сьогодні День пам’яті аварії на Чорнобильській АЕС

 26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду.

Про застосування пестицидів та агрохімікатів

 Житомирське районне управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що протягом останніх років почастішали випадки звернень громадян на незадовільні умови проживання, пошкодження рослин та садів, загибель бджіл тощо внаслідок безконтрольного використання та обробку посівів сільськогосподарських культур хімічними засобами захисту рослин та агрохімікатами.

ЩЕ РАЗ ПРО СКАЗ

Сьогодні виникла реальна загроза повернення СКАЗУ (котів,собак). Тому слід, ще раз нагадати про те, звідки чатує небезпека.

В Україні, за ініціативи ВООЗ, щорічно, починаючи з 2005 року, проводиться Європейський тиждень імунізації

Всесвітній тиждень імунізації проводиться в останній тиждень квітня, щоб привернути увагу до колективних дій, необхідних для захисту кожної людини від вакцино-керованих хвороб.

   БЕСІДИ З ДОШКІЛЬНЯТАМИ ПРО ЩЕПЛЕННЯ

 З нагоди Всесвітнього тижня імунізації фахівці Брусилівського відділення Житомирського РВ  ДУ «ЖОЦКПХМОЗУ» відвідали заклади  дошкільної освіти «Дзвіночок» у Соловіївці та «Калинонька» в Приворотті.