Оголошуємо конкурс читців творів Тараса Шевченка  «Єднаймо Україну Тарасовим словом»

  Відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради, Брусилівський селищний будинок культури за підтримки відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради оголошує конкурс читців творів Тараса Шевченка  «Єднаймо Україну Тарасовим словом», який проводитиметься   21 та  22 березня  2024 року. Місце проведення Брусилівський селищний будинок культури. Початок о 09:30.

Відбулася гра з баскетболу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

  1 березня 2024 року на базі Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця відбулася гра з баскетболу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Переможцями змагання стала команда господарів.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО У МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «ЄДНАННЯ ЗАРАДИ ДІЇ» ЗА ПІДТРИМКИ «IREX В УКРАЇНІ»

  Благодійна організація «CHARITY FOUNDATION «STABILIZATION SUPPORT SERVICES» презентували Збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії РФ проти України, що була розроблена командою БО «БФ «ССС» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки «IREX в Україні». 

У співпраці зі службою зайнятості

Співпраця між обласним центром зайнятості, зокрема, його структурним підрозділом -  Брусилівським відділом Коростишівської філії,  в усі роки була і є вагомою, такою, що дає позитивні результати. Так, у листопаді 2022 року селищною радою було прийнято Програму зайнятості населення на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік. А вже у квітні 2023 року, у зв’язку із запровадженням оплачуваних суспільно корисних робіт, до неї були внесені зміни. Одним із пріоритетних напрямків роботи в рамках програми є надання допомоги населенню, насамперед, її вразливим верствам населення: особам з інвалідністю, непрацездатним жителям похилого віку, сім’ям військовослужбовців, хворим та ін. і які не мають можливості самостійно протидіяти несприятливим факторам воєнного характеру. Впродовж 2023 року 92 такі сім’ї отримали послуги від безробітних, які за направленням центру зайнятості були тимчасово працевлаштовані підсобними робітниками у КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради. Заробітну плату їм оплачувала служба зайнятості.

Пройшов ІІ етап спортивних змагань з футзалу серед учнів 5-6 класів в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські ліги»

  23 лютого 2024 року на базі Морозівської гімназії пройшов ІІ етап спортивних змагань з футзалу серед учнів 5-6 класів в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські ліги».

ГК «Нафтогаз України» пропонує перевірити та оновити особисті дані за особовим рахунком

   ГК «Нафтогаз України» пропонує перевірити та оновити особисті дані за особовим рахунком.    Як це зробити онлайн?  Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.  Відтепер для виправлення неточностей  в особистих даних клієнта, зокрема, у разі зміни номера телефона, адреси електронної пошти,  назви вулиці тощо не обов’язково звертатись у відділення партнерів або центри обслуговування клієнтів. Відтепер оновити дані можна всього в 3 кроки на сайті https://gas.ua.   Зробити це можна у розділі «Клієнтам», натиснувши на віконце  «Актуалізація даних»: -    створіть запит -    надайте необхідні документи -    підпишіть заяву онлайн   Важливо: обробка персональних даних відбуватиметься із чітким дотриманням Закону України «Про захист персональних даних».

Запрошуємо взяти участь у онлайн-семінарі

  Всеукраїнська асоціація громад запрошує Вас 29 лютого 2024 року о 11-00 взяти участь у онлайн семінарі: «Інформування про заходи з профілактики отруєння бджіл та деякі питання у сфері бджільництва» який асоціація проводить спільно Міністерством аграрної політики та продовольства України.  Для участі у зазначеному заході просимо зареєструватися до 18:00 28.02.2024 р., заповнивши реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/CmumX8GLnMThEQjY7   Лінк для долучення до зум-конференції буде надіслано кожному, хто зареєструється, на електронну адресу, вказану при реєстрації.