Фото без опису

 Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на створення візуального стилю – бренду Брусилівської селищної територіальної громади та запрошує до участі усіх творчих, креативних, талановитих особистостей, які мають незаангажоване мислення й бажання бути причетними до формування бренду Брусилівської громади.

 Головне завдання конкурсу – розробка логотипу громади, що відображає її унікальність і неповторність, забезпечує її ідентифікацію у візуальному комунікаційному просторі.

 Призовий фонд – 5 000 гривень.

 Прийом робіт триває з 1 травня до 1 червня 2024 року (включно).

 До участі в Конкурсі допускаються роботи, що підготовлені відповідно до Положення про відкритий конкурс на створення візуального стилю громади - бренду Брусилівської селищної територіальної громади та містять такі елементи візуального стилю громади: графічне зображення логотипу, текстовий елемент, фірмовий знак, фірмовий шрифт, фірмові кольори.

 Обов’язково додається опис: ключова ідея, обґрунтування змісту логотипу, авторські пояснення щодо виконання логотипу (обсягом до 1 сторінки тексту).

 Логотип повинен легко читатися, містити у собі оригінальний графічний елемент і текст із назвою територіальної громади та слоганом бренду.

 Для участі у Конкурсі необхідно до 1 червня 2024 року заповнити реєстраційну заявку за формою, що додається, та подати конкурсні роботи, вимоги до яких визначені у розділі 5 та 6 Положення.

 Конкурсні роботи з позначкою «Відкритий конкурс на визначення візуального стилю громади - бренду Брусилівської селищної територіальної громади» надсилаються або подаються на розгляд в електронному чи друкованому вигляді за адресою: kultura@brusylivska-gromada.gov.ua,12601, Україна, смт Брусилів, вул. Єдності, 3, відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради. Контактний телефон: 068- 846-12-08.

 Графічне зображення подається у форматі файлів (AI, EPS, SVG, PNG, JPG, PSD) з роздільністю не менше 300 dpi. Назва конкурсної роботи (імена файлів) повинна містити ім’я та прізвище автора українською мовою та номер варіанту (якщо від одного автора подано кілька ескізів), наприклад:  Іван Іваненко 01.

 Завантажити реєстраційну заявку для участі в конкурсі - Форма заявки

 Перед тим, як взяти участь у конкурсі, будь ласка, ознайомтеся з Положенням про відкритий конкурс на створення візуального стилю громади - бренду Брусилівської селищної територіальної громади.

 

ПОЛОЖЕННЯ

про відкритий конкурс на створення візуального стилю

громади - бренду Брусилівської селищної територіальної громади