Гранти для бізнесу

 21 березня 2024 р. о 16:00 у форматі онлайн відбудеться вебінар на тему “Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств” який асоціація проводить спільно Міністерством економіки України. 

ПРО КІР – ВІРЯНАМ

 На Житомирщині триває реалізація проекту «Разом рятуємо життя. Нещодавно проектна команда Житомирського обласного центру контролю та профілактики хвороб відвідала село Хомутець, де зустрілася з релігійною громадою Церкви євангельських християн «Світло Євангелії».  Захід мав на меті покращити обізнаність вірян про користь щеплень та підвищенню рівня імунізації дітей, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини.

За підтримки EU4Business підприємці можуть відвідати цікаві підприємства на Вінниччині

  ГО "Вдоскональ себе" запрошує представників малого та середнього бізнесу на навчально-консультаційний бізнес-візит до підприємств аграрного сектору та харчової промисловості Вінницької області. В межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини 27 березня планується відвідування місцевих підприємств: виробника сільськогосподарської техніки, «Вінницького хріну» та фруктових наповнювачів з ягід фруктів/овочів та експертів з точного землеробства.

Зустріч з представниками Ради Європи

  Сьогодні Брусилівська селищна рада за експертної та методичної підтримки проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь в умовах війни та післявоєнний період» в партнерстві з ГО «Форум розвитку громадського суспільства» в межах актуалізації стратегії розвитку Брусилівської ОТГ провела стратегічну сесію пошуку ідей та рішень задля розвитку Брусилівської громади за напрямком економіка, підприємництво та інвестиції.   Робота відбулася в малих групах за інноваційною методикою Ради Європи CivicLab та з використанням цифрової компоненти і матриці напрацювання ідей та пропозицій. Це означає, що думки всіх учасників були чітко зафіксовані, одразу проаналізовані, а результати роботи – доступні всім учасникам по завершенню заходу. Надані пропозиції будуть враховані для розробки документу «Стратегія розвитку Брусилівської громади».   До участі у заході були запрошені представники малого та середнього бізнесу, місцевих підприємств, старости.

Змагання з футзалу у Морозівській гімназії

 15 березня 2024 року на базі Морозівської гімназії пройшли змагання з футзалу в залік Гімназіади школярів 2023/2024 н.р. серед юнаків 7-9 класів ЗЗСО Брусилівської селищної ТГ.  Чемпіонами стали юнаки Ставищенської гімназії; 2 місце вибороли юнаки  Морозівської гімназії; 3 місце - Брусилівський ліцей ім. Г.О. Готовчиця; 4 місце – Брусилівський ліцей № 1 ім. І.І. Огієнка; 5 місце -  зайняли юнаки Хомутецької гімназії; 6 місце у команди Соловіївської гімназії.    Дякуємо всім за активну участь.

«Щеплення - суперсила від хвороб»: у Брусилівській громаді пройшли відкриті уроки для дітей на тему вакцинації

  Відкритий урок «Щеплення - суперсила від хвороб» провели фахівці Житомирського обласного центру контролю та профілактики хвороб для учнів молодших класів Хомутецької гімназії Брусилівської громади в рамках проекту «Разом збережемо життя».

Навчання для старост територіальних громад в рамках проєкту Інституту Політичної Освіти "Посилення місцевої демократії"

 14-16 березня,  старости Брусилівської селищної ради : Катерина Аврамчук, Юлія Каменчук та Аліна Святнюк пройшли курс навчання для старост територіальних громад в рамках проєкту Інституту Політичної Освіти "Посилення місцевої демократії" за сприяння Національного Фонду підтримки демократії.

 Цікава і захоплююча екскурсія для дітей

 16 березня 2024 року , старостою Карабачинського старостинського округу та Ставищенського старостинського округу -  Святнюк Аліною Валеріївною,  була організована поїздка для дітей з села Карабачин - учнів ліцею № 1 ім. І.І. Огієнка  та дітей із Ставищенського старостинського округу - учнів 8-9 класів Ставищенської гімназії  в музей Космонавтики ім. С.П. Корольова в місто Житомир.

Брусилівська громада в жалобі...

 16 березня відбулося прощання із загиблим захисником Лапченко Віталієм Миколайовичем, 1988 року народження, який загинув 8 березня в бою за Україну, її свободу та незалежність біля села Орлівка Донецької області.