Про заборону спалювання сухої трави (сухостою), очерету, чагарників, тощо ! ! !

З настанням тепла часто доводиться бачити, як люди випалюють суху траву, очерет, чагарники, тощо. Незважаючи на те, що спалювання сухостою має сезонний характер, із року в рік масштаби пожеж та їх наслідки демонструють жахливу статистику. Через сильні пориви вітру вогонь здатен долати відстань між населеними пунктами швидко та агресивно.

STOP КОРУПЦІЯ!

  Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

«Важливий кожен»: благодійний проєкт на підтримку людей похилого віку

      У рамках регіонального проєкту «Важливий кожен» Брусилівська громада отримала від Благодійного фонду BGV та Фонду «Чисті Серцем» спеціальні набори з продуктами та засобами гігієни. Таку допомогу було передано для мешканців громади віком 70+.

Епідемічна ситуація за перший тиждень квітня 2024 року на території Брусилівської громади

   За  перший  тиждень  квітня   (14  тиждень  спостереження  в  період  з  01.04.2024 - 07.04.2024р)  захворюваність  на ГРВІ  знизилась  в  порівнянні   з  попереднім  тижнем  на  27,6%. Кількість  захворівши  76  осіб,  показник  на  100 тис. населення  становить  507,  що  не перевищує  епідемічний  поріг  та  середньообласного   показника.