ПРОЄКТ «РОДИНА ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ:  РОЗВИТОК СІМЕЙНОГО ПАТРОНАТУ»

ПРОЄКТ «РОДИНА ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ: РОЗВИТОК СІМЕЙНОГО ПАТРОНАТУ»

Брусилівська селищна територіальна громада приймає участь у проєкті «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Участь у програмі беруть сім’ї опікунів / піклувальників, усиновителів, прийомні, ДБСТ, багатодітні, сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю. Вищезазначені сім’ї у рамках проєкту отримують психологічну допомогу та консультації для батьків та дітей; семінари та вебінари з актуальних питань догляду та виховання дітей; беруть участь у групах взаємодопомоги.

 Прощання з полеглим Героєм!

 Прощання з полеглим Героєм!

 Ще одна тяжка, непоправна втрата спіткала нашу громаду. Наші серця сповнені гірким, невимовним болем. Сьогодні ми попрощалися зі справжнім Героєм – Бовсуновським Андрієм Олександровичем 20.05.1985 р. н., який загинув 22.06.2024 р. поблизу  н. п. Урожайне, Волноваського району, Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Газовики нагадують: користуйтеся газом безпечно

Газовики нагадують: користуйтеся газом безпечно

Незалежно від пори року та часу доби бригади аварійно-диспетчерської служби газовиків Житомирщини стоять на варті газової безпеки. Однак, щоб не доводити до крайнощів: аварійних ситуацій та загрози життю людей, фахівці газового господарства вкотре наголошують на дотриманні правил безпечного користування газом.

Час на себе

Час на себе

  Час від часу нам потрібно відвести кілька годин або навіть цілий день на те, щоб насолодитися власним товариством. Проведення часу наодинці — це чудова корисна звичка, адже може принести багато користі для нашого фізичного й психічного здоров'я.