01 листопада 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят третє  чергове   засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 47 питань.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради  за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про виконання Програми благоустрою населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про виконання Програми надання фінансової підтримки хворим нефрологічного профілю на 2023 рік.
  4. Про роботу загального відділу Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  5. Про роботу відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  6. Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  7. Про затвердження  плану  проведення  заходів  на території  населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади  до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні.
  8. Про затвердження  плану  проведення  заходів  на території  населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади  з нагоди відзначення Дня гідності та Свободи.
  9. Про затвердження плану проведення заходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади  з нагоди відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.
  10. Про дотримання вимог антикорупційного законодавства  в   частині   відновлення декларування   та   подачі     щорічних електронних декларацій посадовими особами селищної   ради   за    2021, 2022   роки.
  11. Про  внесення змін до Положення та складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  12. Про затвердження Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади в новій редакції.
  13. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  14. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  15. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  16. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним

матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.

  1. Про відмову у наданні матеріальної допомоги.
  2. Про встановлення на території Брусилівської селищної територіальної громади  для ТОВ «Теплодар-2013» тарифу на теплову енергію з використанням альтернативних  джерел  енергії.
  3. Про встановлення на території Брусилівської селищної територіальної громади  для ТОВ «Брусилів Автодор» тарифу на теплову енергію з використанням альтернативних  джерел  енергії.
  4. Про надання дозволу на видалення небезпечних та аварійних дерев.
  5. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Савченком Василем Віталійовичем щодо недієздатної фізичної особи Савченко Олександри Віталіївни.  
  6. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Собченком Андрієм Леонідовичем щодо недієздатної фізичної особи Собченко Анастасії Леонідівни.  
  7. Про взяття на квартирний облік Шелеста Д.В.
  8. Про зняття з обліку  гр. Малахової А.М., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  9. Про зняття з обліку  гр. Мелашіч Н.М., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  10. Про взяття на облік  гр. Новікова О.С., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  11. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  12. Про надання Гєлієву І.І. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  13. Про надання Афанасьєву К.І. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  14. Про надання Афанасьєвій П.І. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  15. Про надання Плюсніну Є.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  16. Про розгляд заяви ФОП Глуховської Галини Олексіївни щодо можливості розміщення двох зблокованих тимчасових споруд за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 31.
  17. Про стан виконання умов Договору оренди землі № 532-03-10 від 15.06.2023.
  18. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Вільшка.
  19. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Лазарівка, вул. Івана Франка, 56.
  20. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Западня, вул. Болячівська.
  21. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Соболівка, вул. Шевченка.
  22. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Соловіївка, вул. Шепетчука.
  23. Про розгляд заяви ФОП Шкарін Ніни Ігорівни щодо надання погодження на розміщення об’єкту торгівлі.
  24. Про надання дозволу ФОП Шкарін Ніні Ігорівні на розміщення зовнішньої реклами за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 34.
  25. Про розгляд заяви ФОП Шкарін Ніни Ігорівни щодо встановлення (погодження) за погодженням з власником зручного для населення режиму роботи об’єкту торгівлі.
  26. Про затвердження Рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади від 27.10.2023 № 2.
  27. Про затвердження Рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади від 27.10.2023 № 8.
  28. Про організаційні заходи щодо ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів  на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  29. Про забезпечення проведення заходів загальної мобілізації на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  30. Про внесення змін до складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  31. Про розгляд заяв гр. Черепинець О.А.,  гр. Бойченко Л.В. щодо надання дозволу на вчинення правочину на ім’я малолітньої дитини. 

 

 

    Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради