ОРЕНДУЄТЕ ПОМЕШКАННЯ? ОГЛЯНЬТЕ ЙОГО, ОЗНАЙОМТЕСЬ З ДОКУМЕНТАМИ, АЖ ТОДІ ПЛАТІТЬ, – ПОЛІЦІЯ

       Днями на Житомирщині жінка натрапила на таку поширену схему шахрайства. Вона переказала завдаток за винайм квартири, однак залишилася без бажаного житла та власних коштів.

Відбулось  шістдесят сьоме  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

02 серпня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  шістдесят сьоме  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

Бережіть хліб від вогню!

  Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

Змінено періоди виплат ВПО!

  Згідно з Постановою КМУ від 11 липня 2023 року № 709, яку розробило Мінсоцполітики, змінено періоди виплат державної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Завершилася навчальна програма «Лідери здоров'я громад»

Завершилася навчальна програма «Лідери здоров'я громад», в межах якої учасники з 16-ти громад України навчилися розробляти та втілювати ініціативи для покращення здоров'я мешканців своїх громад. У межах програми учасники занурилися в теми громадського здоров'я, навчилися управляти проєктами та мислити стратегічно, зрозуміло й ефективно комунікувати та вести переговори, розробляти послуги для покращення психічного здоров'я.