Перший фольклорний фестиваль «Маланка-Фест»

Перший фольклорний фестиваль «Маланка-Фест»

        13 січня, на Маланки, в Житомирі пройшов перший фольклорний фестиваль «Маланка-Фест».  Із щедрівками по вулиці Великій Бердичівській, від Дому української культури до майдану ім. С.П. Корольова в святковій ході пройшли близько двадцяти фольклорних колективів Житомирщини. А  на майдані житомирян та гостей міста чекала розважальна програма за участю ансамблю національного обряду «Родослав» і фольклорних колективів міста Житомира та Житомирської області.  Кожен колектив підготував свою автентичну програму, яка була подарована житомирянам та гостям міста. Прекрасні колядки подарували учасникам свята наші земляки- народний фольклорний колектив «Калина» Брусилівського селищного Будинку культури (керівник К.Федишина), а разом з ними співали присутні глядачі і вигуками «Браво» дякували за святковий подарунок. А організатори фестивалю нагородили учасників «Калини» дипломом та сувеніром і вручили святкову коляду.  Упродовж дня усіх присутніх також пригощали традиційною українською кутею та іншими смаколиками.

  Зустріч з обдарованими дітьми

  Зустріч з обдарованими дітьми

       В день святого Василя понад 100 талановитих школярів Житомирщини отримали відзнаки за свої досягнення від голови обласної державної адміністрації Ігоря Гундича. Серед них переможці і лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів та фестивалів. Відділ культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради рекомендував на відзнаки переможців багатьох  конкурсів Анастасію Шкіль, ученицю Брусилівської гімназії ім.Г.Готовчиця, та Лідію Макарчук, ученицю Брусилівської ЗОШ №1. Юні таланти запросили на безкоштовний перегляд фільму в кінотеатрі ім.Франка, на екскурсію до музею космонавтики, а також провели екскурсію в сесійній залі ОДА та вручили солодкі подарунки. Учасники святкової зустрічі мали змогу посидіти в тих кріслах, де сидять депутати, послухати щедрівки у виконанні зразкового дитячого фольклорного колективу «Джерельце» м.Житомира, сфотографуватися за трибуною обласної ради.

  Новорічні дива…

  Новорічні дива…

    Напередодні новорічних та різдвяних свят кожен з нас, особливо діти, мріє про диво, яке має  прийти в кожну родину. Для батьків немає нічого важливішого, ніж повні щастя очі їхніх дітей. Тож мільйони сімей по всій країні планують січневі свята таким чином, щоб їхні дітлахи на кілька новорічних днів поринули у казку. І зовсім не обов’язково організовувати подорож до Лапландії на подарунки від Санти або ж летіти до Діснейленду. На щастя, в нашій рідній Україні програма різдвяних свят також насичена, особливо в Києві. А завдяки небайдужим людям, які завжди відгукуються на прохання нашої громадської організації, дива відбуваються.

Про організацію виїзних прийомів  громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради  

Про організацію виїзних прийомів громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради  

    Керуючись Конституцією України  та Законом України «Про звернення громадян», на виконання  вимог Указу Президента України  від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові  заходи  щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права  на звернення   до органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного  розгляду звернень громадян оприлюднюємо  затверджений графік  виїзних прийомів  громадян посадовими особами  селищної ради.

Інформація про стан роботи зі зверненням   громадян за 2018 рік

Інформація про стан роботи зі зверненням  громадян за 2018 рік

 Відповідно до вимог Указу Президента України від 07.02.2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», Законів України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» , Брусилівською селищною радою

Як не стати заручником банківських маніпуляцій – у новому випуску телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!»

Як не стати заручником банківських маніпуляцій – у новому випуску телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!»

      Міністерство юстиції України презентувало новий випуск телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!» про захист прав споживачів. Випуск створений за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги.