ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ МОЖУТЬ ПРОЙТИ КОМП’ЮТЕРНУ ТОМОГРАФІЮ У РЕКОНСТРУЙОВАНИХ ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ

  Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області  модернізовано приймальні відділення та оснащено їх сучасним обладнанням, необхідним для оперативного діагностування та лікування хворих.

ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19: СТАНОМ НА 16 ЛЮТОГО БУСТЕРНУ ДОЗУ ОТРИМАЛО МАЙЖЕ 16 ТИСЯЧ ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРЩИНИ

 В Україні триває введення бустерної дози вакцини від коронавірусу для усіх охочих дорослих віком від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися раніше.

Вшанували воїнів-інтернаціоналістів Брусилівщини

   Традиційно в День вшанування учасників бойових дій на території інших  держав в Брусилівському СБК збираються воїни-інтернаціоналісти Брусилівщини, щоб вшанувати  пам'ять тих, хто поліг в афганських ущелинах, згадати своїх бойових побратимів і просто поспілкуватися. Ось і  сьогодні, на свято стрітення Господнє, в селищному Будинку культури було проведено  зустріч «Нащадки пам'ять бережуть», на якому були присутні наші земляки- учасники бойових дій на території Афганістану, Анголи, Єгипту, Куби, Мозамбіку, Угорщини, Чехословаччини, Монголії, учасники АТО та працівники установ громади. Всіх присутніх в залі привітали Брусилівський селищний голова Володимир Габенець,  голова Брусилівської  районної спілки ветеранів  Афганістану і воїнів-інтернаціоналістів Віктор Кучеренко та голова громадської організації  «Атошник  Брусилівщини» Андрій Ненюк. В хвилині мовчання було вшановано світлу пам’ять всіх, хто навіки залишився  на фронтах війни, в Афганістані, хто не повернувся із зони АТО,  хто з гідністю виконував свій солдатський та інтернаціональний обов’язок і  був справжнім патріотом своєї батьківщини. Зворушливими та емоційними на зустрічі були і виступи аматорів селищного Будинку культури, Морозівського і Водотийського СБК та ЦДЮТ «Мрія».  І дай, Боже, всім нам здоров’я зустрічатися і радіти кожному прожитому дню, миру всім, душевного спокою,  злагоди,  добробуту у нашому великому домі, який зветься Україна.

ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19: СТАНОМ НА 15 ЛЮТОГО БУСТЕРНУ ДОЗУ ОТРИМАЛО БІЛЬШЕ 15 500 ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРЩИНИ

  В Україні триває введення бустерної дози вакцини від коронавірусу для усіх охочих дорослих віком від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися раніше.

Підведено підсумки фотоконкурсу "Найромантичніша мить"

    Усі ми закохуємося, інколи розчаровуємося й знову кохаємо, бо світ тримається на любові. Кажуть, що кохання й талант приходять не до всіх, тому що кохати - це не тільки насолоджуватись, кохати - це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині. Напередодні  свята Дня закоханих вперше в нашій громаді проводився фотоконкурс «Найромантичніша мить», в якому в  період з 24 січня по 12 лютого включно 32 пари представили по одній своїй фотографії.  Всі надіслані фотографії були розміщені на сторінці «Брусилівський селищний Будинок культури» у Фейсбуці, тож кожен із учасників та їхніх друзів і  прихильників мали можливість  переглянути  фото, прокоментувати їх та поширити. Приємно, що кожне фото із підписом-коментарем активно обговорювалось в мережі Інтернету і отримало величезну кількість вподобань (лайків), коментарів і поширень.  При визначенні результатів враховувались також кількість охоплень, взаємодій  та реакцій на фотографії. А підведення підсумків фотоконкурсу «Найромантичніша мить» відбулося в День закоханих в селищному Будинку культури. На святковій зустрічі всіх присутніх привітала заступник Брусилівського селищного голови Світлана Приходько та вручила квіти  всім учасникам фотоконкурсу.  Святковий концерт подарували аматори селищного Будинку культури. Переможцями фотоконкурсу стали  Наталія Скуратівська та Андрій Гордін – 1 місце, Юлія та Євгеній Іванченко- 2 місце, Альона та Павло Зоря- 3 місце. Щиро дякуємо всім учасникам нашого першого фотоконкурсу, а також небайдужим жителям Брусилівщини і  всієї України за таку активну участь в підтримці  родин-конкурсантів.    Любов не помирає, не розвіюється попелом. Вона живе звуком скрипки, словом, подихом вітру. Не дивлячись на всілякі  біди та негаразди у світі панувала і буде панувати  любов. Не розлучайтеся з нею ні на мить. І кожну хвилину даруйте одне одному радість, надію і любов.

Деякі питання підготовки фізичних осіб, які надають послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності

  Із прийняттям восени 2021 року постанови Кабінету Міністрів України від 06.10.2021 № 1040 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі», перед жителями нашої громади, постає головне питання: «Що потрібно зробити?».

ЄДИНИМ НАДІЙНИМ ЗАХИСТОМ ВІД КОРОНАВІРУСУ ТА ЙОГО УСКЛАДНЕНЬ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВАКЦИНАЦІЯ, – ВІКТОР ГРАДІВСЬКИЙ ПІД ЧАС БРИФІНГУ

На цьому сьогодні, 14 лютого, наголосив заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ДОРОГИ Н-03 ЖИТОМИР – ЧЕРНІВЦІ

   У Житомирській області продовжується розбудова дорожньої інфраструктури у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Так,  між населеними пунктами Кутище та Старий Любар проводиться капітальний ремонт автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці на км 75+599 – 82+199.