І зацвітуть чорнобривці...

   Працівники Брусилівського селищного Будинку культури посіяли чорнобривці на клумбах, що біля установи культури. Цінуйте труд і будемо разом насолоджуватись цвітінням яскравих квітів!

Мітинг до 36-их роковин аварії на Чорнобильській АЕС

   Сьогодні в нашому селищі біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської   катастрофи» зібралися жителі Брусилівської громади, щоб знову згадати події  26 квітня 1986 року, щоб вклонитися усім, хто рятував світ від наслідків чорнобильського лиха. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих та померлих чорнобильців, захисників України, які загинули, захищаючи рідну землю від російських загарбників,  та невинно загиблих від російських агресорів жителів України. Чорнобильська трагедія залишила всій страшний слід на всій землі, і в кожного з нас залишилися свої спогади про той непростий час. У виступах Брусилівського селищного голови Володимира Габенця, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС Івана Шуляренка, Віктора Кузьменка, Василя Присяжнюка, постраждалої внаслідок Чорнобильської катастрофи Світлани Прохоренко спогади про події після 26 квітня 1986 року перепліталися із теперішніми- війною на рідній українській землі.   

Майстер-клас із розпису писанок «Як Великдень на дворі, то й писанка на столі»

 Сьогодні, 22 квітня, в Брусилівському селищному Будинку культури відбувся майстер-клас по писанкарству, який провела Ольга Мединська (художник, живописець, кераміст). Майстер-клас був проведений для внутрішньо переміщених осіб.

ОБЕРЕЖНО, БУТУЛІЗМ!

     На сьогодні  через обставини, пов′язані   з російським воєнним вторгненням, багато з нас опинилися в умовах обмеженого доступу до свіжої та  якісної їжі, тому наразі  раціон  переважної більшості українців  складається з консервованої продукції.   

Третя карета швидкої допомоги у Брусилові. Дякуємо!

   Нещодавно Брусилівська лікарня отримала третій автомобіль шкидкої  допомоги. Такий щедрий подарунок став можливим за сприяння народного депутата України Арсенія Пушкаренка та начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгенія Медведовського. 

Допомога сусідньому Макарову

 З ініціативи Брусилівської селищної ради щоденно до сусіднього Макарова їдуть прибирати наслідки руйнувань жителі нашої громади. Уже здійснили такий трудовий десант представники Брусилова, Ставищ, Морозівки, Яструбеньки.

У парку чисто і затишно

  Працівники культури селища Брусилів прибрали площу біля Будинку культури та парк. Сьогодні там чисто і затишно.

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ КОЛОДЯЗІВ!!!

   З урахуванням ймовірності виникнення надзвичайних ситуацій на території України через диверсії на підприємствах критичної інфраструктури України, їх руйнування в ході військової агресії Російської Федерації та з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, зокрема щодо запобігання виникнення інфекційних захворювань пов’язаних з водних шляхом, нагадуємо про необхідність проведення основних профілактичних заходів при облаштуванні та утриманні джерел децентралізованого постачання (колодязів, каптажів, бюветів).