ВАКЦИНОВАНІ УКРАЇНЦІ ВІКОМ ВІД 60 РОКІВ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ БЕЗОПЛАТНИЙ СМАРТФОН І ПІЛЬГОВИЙ ІНТЕРНЕТ – ПРЕЗИДЕНТ

  В Україні навесні розпочинається нова державна програма, у межах якої вакциновані громадяни віком від 60 років зможуть отримати безоплатний сучасний смартфон і пільговий тариф для користування мобільним інтернетом. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у виступі на Diia Summit, що триває в Києві.

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: З 2022 РОКУ УКРАВТОДОР ПОВНІСТЮ ВІДМОВИТЬСЯ ВІД ПРОЄКТІВ ПОТОЧНОГО СЕРЕДНЬОГО РЕМОНТУ

  На початку 2022 року набирає чинності ДСТУ 8747. Згідно з ним цьогоріч Служба автомобільних доріг у всіх нових дорожніх проєктах відмовляться від поточного середнього ремонту на користь капітального ремонту. Таким чином, встановлюється лише 2 види ремонтів:

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ПІДПИСАНО ДОГОВІР НА РЕКОНСТРУКЦІЮ ЖИТОМИРСЬКОГО АЕРОПОРТУ, — ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

 Сьогодні, 07 лютого, у Житомирській облдержадміністрації урочисто підписано договір на реконструкцію злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Житомир» імені Сергія Корольова.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЄ ПРИЙОМ ПРОПОЗИЦІЙ ДЛЯ УЧАСТІ В ТЕНДЕРІ З РЕКОНСТРУКЦІЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ М-06 КИЇВ – ЧОП

  У рамках програми Президента «Велике будівництво» у 2022 році стартує відновлення проблемної ділянки однієї з найзавантаженіших транспортних артерій країни – траси М-06 Київ ? Чоп.