Африканська чума свиней

   На виконання протоколу від 10.02.2022 №5 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Житомирській обласній державній адміністрації щодо африканської чуми свиней, в якій брали участь заступник голови Житомирської облдержадміністрації Градівський В.М. та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Шпита О.О., райдержадміністрація інформує, що до Житомирської міської державної лікарні ветеринарної медицини надійшло повідомлення від завідуючого господарством ДУ «Житомирська виправна колонія №4» Поліщук С.С. про те, що в їх підсобному господарстві котре утримує свиней почався падіж в кількості 2 голів. Враховуючи вищезазначене Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Житомирській обласній державній адміністрації вирішила:

ЩЕПЛЕННЯ ДОЗВОЛЯЄ ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ТА ОТОЧУЮЧИХ ВІД ВАЖКОГО ПЕРЕБІГУ ХВОРОБИ, – НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ПІД ЧАС БРИФІНГУ. ВІДЕО

 На цьому сьогодні, 17 лютого, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19: СТАНОМ НА 17 ЛЮТОГО БУСТЕРНУ ДОЗУ ОТРИМАЛО БІЛЬШЕ 16 500 ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРЩИНИ

   В Україні триває введення бустерної дози вакцини від коронавірусу для усіх охочих дорослих віком від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися раніше.

STOP корупція!

  Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

До уваги учасників АТО/ООС

      У період з 17 вересня  по 15 грудня 2021 року 37 осіб із семи територіальних громад Житомирської області пройшли освітньо-професійну передпідготовку за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Навчальний процес проводився за аналогом апробованої моделі соціальної та професійної адаптації проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему». Окрім навчального процесу із слухачами курсів проводилися заходи соціально-психологічної реадаптації (арт-терапія, квадротури, родинна терапія, психологічний супровід, юридичні консультації, заходи із дітьми слухачів), які фінансувалися Міжнародним фондом соціальної адаптації. Як результат, слухачі отримали Свідоцтво про освітньо-професійну підготовку від Державного університету «Житомирська політехніка» обсягом 500 год та відповідні дипломи. Окрім цього, випускники отримали змогу взяти участь в написанні грантових проєктів від міжнародних організацій для започаткування ветеранського руху на території громад.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ МОЖУТЬ ПРОЙТИ КОМП’ЮТЕРНУ ТОМОГРАФІЮ У РЕКОНСТРУЙОВАНИХ ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ

  Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області  модернізовано приймальні відділення та оснащено їх сучасним обладнанням, необхідним для оперативного діагностування та лікування хворих.

ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19: СТАНОМ НА 16 ЛЮТОГО БУСТЕРНУ ДОЗУ ОТРИМАЛО МАЙЖЕ 16 ТИСЯЧ ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРЩИНИ

 В Україні триває введення бустерної дози вакцини від коронавірусу для усіх охочих дорослих віком від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися раніше.